Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" savainojumi: Sāmuelsonam sezona beigusies, Kvins nevarēs spēlēt vismaz pusotru mēnesi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" savainojumi: Sāmuelsonam sezona beigusies, Kvins nevarēs spēlēt vismaz pusotru mēnesi
Matiass Sāmuelsons. Foto: Darcy Finley/NHLI via Getty Images/NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres", kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, paziņojis par lazaretes papildinājumiem. Aizsargam Matiasam Sāmuelsonam sezona ir beigusies, kamēr uzbrucējs Džeks Kvins nevarēs spēlēt sešas līdz astoņas nedēļas.

23 gadus vecais Matiass Sāmuelsons ķermeņa apakšdaļas savainojumā iedzīvojās 23. janvārī, kad Bufalo "Sabres" ar 2:4 piedzīvoja zaudējumu pret Anaheimas "Ducks". Zviedrs šajā sezonā piedalījies 41 spēlē, bet astoņus mačus viņš izlaidis dažādu savainojumu dēļ. Aizsargs izcēlies ar vieniem vārtiem un sešām piespēlēm.

Zīmīgi, ka "Sabres" bilance ar Sāmuelsonu ierindā ir 9-15-3, kamēr bez viņa komanda uzvarējusi septiņās no astoņām spēlēm.

Savukārt Džeks Kvins ķermeņa augšdaļas savainojumā iedzīvojās 27. janvārī, kad Bufalo spēkojās pret Sanhosē "Sharks". Trauma viņu piemeklēja trešajā periodā, kad uzbrucējs pēc Tomāša Hertla spēka paņēmiena ietriecās apmalē.

22 gadus vecais Kvins 17 spēlēs guvis 12 punktus (5+7). Sezonas pirmās 32 spēles viņš izlaida, atlabstot pēc starpsezonā veiktās Ahilleja cīpslas operācijas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalo-sa...

     [+] [-]

, 2024-02-05 12:14, pirms 5 mēnešiem
Samuelsons ir amerikānis, nevis zviedrs.

     [+] [-]

, 2024-02-05 12:30, pirms 5 mēnešiem
"Zīmīgi, ka "Sabres" bilance ar Sāmuelsonu ierindā ir 9-15-3"

Nē, tā ir bilance pagājušosezon bez Samuelsona.
Pagājušosezon bez viņa: 9-15-3
Šosezon bez viņa: 7-0-1