Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" rezultatīvais uzbrucējs Nīkvists nevarēs spēlēs pusgadu

Rolands Eliņš

"Blue Jackets" rezultatīvais uzbrucējs Nīkvists nevarēs spēlēs pusgadu
Gustavs Nīkvists. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas komanda Kolumbusas "Blue Jackets" pavēstījusi, ka tās uzbrucējs Gustavs Nīkvists nevarēs doties laukumā 5-6 mēnešus. Viņam veikta pleca operācija.

Gustavam Nīkvistam operācija veikta vakardien Klīvlendā. Viņam bija pleca saišu plīsums, un atgūšanās no operācijas prasīs apmēram pusgadu.

"Blue Jackets" ģenerālmenedžeris preses relīzē norādījis, ka Nīkvistam problēmas ar plecu bijušas jau vairāku gadu garumā, kas tagad sākusi ietekmēt viņa sniegumu laukumā, tāpēc arī tagad pieņemts lēmums starpsezonā veikt operāciju.

31 gadu vecais Nīkvists iepriekšējā Elvja Merzļikina pārstāvētās komandas sastāvā izcēlās ar 42 punktiem 70 spēlēs. Viņš guva 15 vārtus.

Nīkvistam šī bija pirmā sezona Kolumbusas kluba sastāvā. Iepriekš viņš vairākas sezonas pārstāvēja Detroitas "Red Wings" un kopumā NHL aizvadījis 570 spēles, kurās guvis 348 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...

     [+] [-]

, 2020-11-05 13:01, pirms 3 gadiem
Virsrakstu bez kļūdām tomēr būtu jāpaceņšās uzrakstīt