Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Jets" līderis Šaiflī sodīts ar četrām spēlēm, Evansam smadzeņu satricinājums

"Jets" līderis Šaiflī sodīts ar četrām spēlēm, Evansam smadzeņu satricinājums
Marka Šaifli noteikumu pārkāpums pret Džeiku Evansu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju drošība departaments Vinipegas "Jets" uzbrucējam Markam Šaiflī par Monreālas "Canadiens" uzbrucēja Džeika Evansa savainošanu piespriedis četru spēļu diskvalifikāciju.

Stenlija kausa otrās kārtas pirmajā spēlē Monreālas "Canadiens" izbraukumā uzvarēja ar 5:3. Punktu spēlei pielika Evanss, kurš izslidoja no aizvārtes un raidīja ripu tukšos vārtos, taču jau pēc šķiršanās no ripas cieta no Šaiflī asa spēka paņēmiena. Šaiflī tobrīd tika piespriests lielais sods, bet Nacionālā hokeja līga nolēmusi viņu sodīt arī ar četru spēļu diskvalifikāciju, kas viņam teorētiski varētu nozīmēt sezonas beigas.

Monreālas "Canadiens" galvenais treneris Dominiks Dišarms vakar apstiprināja, ka Evansa veselības stāvoklis uzlabojas. Evanss pēc ārstu apskates netika nogādāts slimnīcā, tomēr viņam ir konstatēts smadzeņu satricinājums, un kanādiešu uzbrucējam nāksies izlaist nenoteiktu laika periodu. 25 gadus vecais Evanss pagaidām izslēgšanas spēlēs ir guvis vienus vārtus, bet regulārajā sezonā 47 mačos sakrāja 13 (3+10) punktus.

28 gadus vecais kanādiešu centrs Šaiflī ir Vinipegas "Jets" līderis. Piecās Stenlija kausa spēlēs Šaiflī rēķinā ir pieci (2+3) punkti, 17 soda minūtes un pozitīva lietderība +1, bet regulārajā sezonā 56 spēlēs Šaiflī izcēlās ar 63 (21+42) punktiem, 12 soda minūtēm un negatīvu lietderību -4. Nākamajam rezultatīvākajam spēlētājam komandā Kailam Konoram bija 50 (26+24) punktu. Vinipega 2011. gadā Šaiflī draftēja ar septīto numuru.

Vinipegas "Jets" otro mājas spēli aizvadīs naktī uz sestdienu.

Stenlija kausa otrā kārta

Pāris1.2.3.4.5.6.7.Sērijā
Hurricanes (C1) – Lightning (C3)1:21:23:2 P05.06.09.06.
Bruins (A3) – Islanders (A4)5:23:4 P2:1 P06.06.08.06.2-1
Jets (Z3) – Canadiens (Z4)3:505.06.07.06.08.06.0-1
Avalanche (R1) – Golden Knights (R2)7:13:2 P05.06.07.06.2-0

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/CanadiensMTL/st...
https://twitter.com/CanadiensMTL/st...
https://www.nhl.com/news/jets-schei...


, 2021-06-04 16:10, pirms 3 gadiem
nākamo spēli droši varētu aizvadīt boksa ringā
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
21

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".