Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Jokinens uz ''Flames''

Jokinens uz ''Flames''
Oli Jokinens
Foto: Getty Images

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) šodien ir pēdējā diena, kad komandas var veikt kādas izmaiņas savos sastāvos un vienā no tām no Fīniksas ''Coyotes'' uz Kalgari ''Flames'' ir pārgājis somu uzbrucējs Oli Jokinens.

Kalgari ''Flames'' ir diezgan aktīvi pēdējā darījumu veikšanas dienā, jo šodien tā no Kolorādo ''Avalanche'' ieguva tās vienu no aizsargiem Džordanu Leopoldu. Savukārt šobrīd tā no ''Coyotes'' ieguva somu uzbrucēju Oli Jokinenu, pretī aizmainot Metjū Lombardi, Brendonu Prustu un drafta pirmā raunda izvēles tiesības vai nu 2009., vai 2010.gada.

Oli Jokinenam līgums ar ''Coyotes'' bija noslēgts līdz nākamās sezonas beigām, kur hokejists sezonas laikā nopelna aptuveni 5,5 miljonus dolāru. Līdz šim šosezon Jokinens ir guvis 21 vārtus un izdarījis 21 piespēli, kopā izcīnot 42 rezultativitātes punktus. Būs diezgan interesanti pavērot, kā saspēlēsies ''Flames'' zvaigzne Džeroms Iginla ar Oli Jokinenu turpmākās sezonas laikā.

Savukārt Metjū Lombardi un Brendons Prusts, kas tika aizmainīti uz ''Coyotes'' nav tik spilgti hokejisti, cik Jokinens. Lombardi šosezon ir izcīnījis 30 rezultativitātes punktus, bet Prusts ir nospēlējis vien 35 spēles NHL divu sezonu laikā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-03-04 20:48, pirms 15 gadiem
interesanti......

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 20:49, pirms 15 gadiem
Karsums uz Lightning, rakstu, lūdzu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja