Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" turpina sarunas par Hola noturēšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Coyotes" turpina sarunas par Hola noturēšanu
Teilors Hols. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Arizonas “Coyotes”, neskatoties uz palikšanas bez ģenerālmenedžera, turpina izteikt piedāvājumus Teilora Hola nometnei, cerot, ka izdosies noturēt malējo uzbrucēju.

Teilors Hols uz Arizonas “Coyotes” pārcēlās pagājušā gada decembrī, esot apjomīga maiņas darījuma ar Ņūdžersijas “Devils” centrālā detaļa. Pārstāvot jauno komandu, uzbrucējs regulārajā čempionātā aizvadīja 35 spēles, izceļoties ar desmit vārtiem un 27 punktiem. Savukārt deviņās izslēgšanas cīņās Hola kontā bija divi vārti un seši punkti. Sezonas pirmajā daļā “Devils” rindās uzbrucējs 30 mačos sakrāja 25 punktus.

Arizonas “Coyotes” kvalifikācijas kārtā ar 3-1 pieveica Nešvilas “Predators”, kvalificējoties Stenlija kausa izcīņai, kas beidzās jau pirmajā kārtā, ar 1-4 atzīstot Kolorado “Avalanche” pārākumu. Atveroties tirgum, Hols kļūs par brīvo aģentu, taču “Coyotes” vēlas paturēt uzbrucēju savās rindās. Abu pušu starpā turpinās sarunas, kas tiek dēvētas par labām, un Holam izteikts piedāvājums.

Ja Hols un “Coyotes” tomēr nevienosies par jaunu līgumu, 28 gadus vecais uzbrucējs varētu būt brīvo aģentu tirgus gardākais kumoss. 2018. gadā Hols tika atzīts par regulārā čempionāta MVP, jo ar 93 punktiem aizvilka “Devils” līdz play-off. Nākamajam rezultatīvākajam spēlētājam komandā bija par 41 punktu mazāk. Hols nekad karjerā nav ticis tālāk par Stenlija kausa pirmo kārtu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/arizona-coyotes-...