Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs: "Cenšamies nepielāgoties pretiniekam"

Jānis Celmiņš

Krosbijs: "Cenšamies nepielāgoties pretiniekam"
Sidnijs Krosbijs
Foto: Getty Images

"Katrā no spēlēm mēs koncentrējamies galvenokārt uz savus sniegumu, cenšamies nepielāgoties pretiniekam," pēc uzvaras pār Detroitas "Red Wings" klubu teica Pitsburgas "Penguins" kluba līderis Sidnijs Krosbijs

Jau ziņojām, ka aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas Stenlija kausa fināla trešajā mačā pie pirmās uzvaras sērijā tikusi Pitsburgas ''Penguins'' komanda, kura savu līdzjutēju klātbūtnē apspēlēja Detroitas "Red Wings" (4:2), sērijā detroitiešu pārsvaru samazinot līdz 2:1. Pēc spēles iespaidos dalījās Pitsburgas kluba līderis Sidnijs Krosbijs.

"Visas "play-off" spēles ir saspringtas un ļoti līdzīgas, spēlējot pieci pret pieci, komandām ir izredzes, taču tikai dažas. Šovakar vairākumā nospēlējām tiešām labi – centāmies darīt visu vienkārši un mums viss izdevās," aizvadītās nakts spēlē divus gūtos vārtus vairākumā komentēja Sidnijs Krosbijs.

"Mājās uzvarēt vienmēr ir patīkami, mums jāmeklē iespējas spēli dažādot savādāk mums nav variantu visā sērijā. Patīkami, ka komandā ir tāds spēlētājs kā Sergejs Gončars, viņš laukumā vienmēr iznāk ar maksimālu koncentrēšanos un dara visu, lai komanda uzvarētu," uzvaras vārtu autoru Gončaru uzslavēja Krosbijs.

Komentējot spēli vairākumā šajā finālsērija Krosbijs teica, ka komanda taktiskajā ziņā neko daudz nav mainījusi. "Katrā no spēlēm mēs koncentrējamies galvenokārt uz savus sniegumu, cenšamies nepielāgoties pretiniekam. Ir jāspēj uzspiest pretiniekam savu spēli un tas mums šovakar izdevās. Spēlējot vairākumā cenšamies ripu pārvietot pēc iespējas ātrāk, tā ir mūsu spēle – piespiest pretiniekam strādāt pēc iespējas smagāk."

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2009-06-03 13:38, pirms 15 gadiem
es par!!!