Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bekstrems gūžas savainojuma dēļ spiests ņemt pauzi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bekstrems gūžas savainojuma dēļ spiests ņemt pauzi
Niklass Bekstrems. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" centra uzbrucējs Niklass Bekstrems paziņojis, ka savainojuma dēļ ņems pauzi no hokeja. Kreisās gūžas problēmas viņu vajājušas jau iepriekš.

2022. gada vasarā Niklasam Bekstremam Beļģijā tika veikta gūžas operācija. Centra uzbrucējs izlaida pagājušās sezonas sākumu, bet pēc atlabšanas paguva aizvadīt 39 spēles un guva 21 punktu. Pirms jaunās sezonas sākuma zviedrs apgalvoja, ka pirmo reizi kopš 2020. gada jūtas gatavs par 100%, tomēr nu nācies pieņemt lēmumu par pauzi.

"Tas bija smags lēmums, bet sirdī jūtu, ka pareizais," pauda Bekstrems, norādot, ka domā par nākamajiem soļiem. Nav zināms, vai Bekstrems varēs turpināt karjeru. Viņš pirmdien informēja Vašingtonas "Capitals" ģenerālmenedžeri Braienu Maklelanu, galveno treneri Spenseru Kārberiju un kluba mediķus, ka gūža nejūtas tik labi, cik bija plānots. Sezonas astoņās spēlēs Bekstrems guvis vienu punktu.

Pirmo reizi problēmas ar gūžu Bekstremu piemeklēja 2015. gadā, kad viņam tika veikta operācija.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/washington...

     [+] [-]

, 2023-11-02 20:52, pirms 11 mēnešiem
35 gadi - karjeras beigas, lai cik ļoti to negribētu.