Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" rezultatīvā spēlē pieveic "Blues"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Blackhawks" rezultatīvā spēlē pieveic "Blues"
Foto: AP/Scanpix.

Šonakt NHL regulārajā čempionātā kārtējo uzvaru izcīnīja pašreizējā čempione - Čikāgas ''Blackhawks'' -, kas savā laukumā 21140 skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 7:5 prata pieveikt Sentluisas ''Blues'' hokejistus.

Šī Čikāgas komandai bija pirmā spēle savā laukumā pēc salīdzinoši veiksmīgās sešu maču izbraukuma tūres, un, iespējams, tāpēc ''Blackhawks'' hokejisti spēles gaitā nedaudz pazaudēja koncentrēšanos un teju izlaida uzvaru no rokām. Esot vadībā ar 5:1, mājinieki piedzīvoja vājuma brīdi un ielaida trīs vārtus pēc kārtas, atgriežot spriedzi laukumā. Tikai pateicoties Patrika Keina un Džonatana Teivza gūtajiem vārtiem, ''Blackhawks'' izdevās izcīnīt savu trešo uzvaru pēc kārtas, vienlaikus sagādājot ''Blues'' attiecīgi trešo zaudējumu pēc kārtas (7:5).

''Šī bija bīstama spēle pret komandu, kas spēlē ar lielu pašatdevi. Spēlēt vienkārši - tā bija pareizā pieeja šim mačam. Daļu no spēles plāna izpildījām, bet tad spēlētāji atslābinājās,'' komandas nestabilo sniegumu komentēja ''Blackhawks'' galvenais treneris Džoels Kvinnevils. Līdzīgās domās ir arī Čikāgas centra uzbrucējs Patriks Šarps: ''Kad ieguvām pārliecinošo vadību, vienkārši pārstājām spēlēt. Šķiet, ka tas noticis jau vairākas reizes šosezon, bet ir patīkami, ja komandai izdodas piecelties un beigu beigās izcīnīt uzvaru.''

Par spēles trim zvaigznēm tika nosaukti ''Blackhawks'' uzbrucēji - Patriks Keins (2+1), Patriks Šarps (1+1) un Tomass Kopeckijs (1+3).

Pērnās sezonas čempione ''Blackhawks'' Rietumu konferencē ar 14 uzvarām un 11 zaudējumiem ieņem ceturto vietu 15 komandu konkurencē.

NHL regulārais turnīrs. 1. decembris

SpēleRezultāts
Maple Leafs - Lightning3:4
Blackhawks - Blues7:5
Predators - Coyotes3:0
Avalanche - Thrashers2:3
Sharks - Red Wings3:5

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -3 [+] [-]

, 2010-12-01 08:44, pirms 13 gadiem
Riktīgs prieks par šo uzvaru, žēl, ka neredzēju!
Keins labākais
Slēpts komentārs: Henrik_ Zetterberg

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 08:58, pirms 13 gadiem
Prieks, ka Ganjē atgriezies ar troksni !Kaut arī Stemkoss 3. spēli pēc kārtas bez vārtu guvuma, - viens nieka setaps, -Tampa tomēr uzvar, MSL dabls.Vārtsargu līnija gan liek uzdot jautājumus...
Atlantai 6. uzvara pēc kārtas, Baffs rullē !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-12-01 10:46, pirms 13 gadiem
Nebeidz pārsteigt SC NHL apskatnieki.... Par SJS-DET spēli vispār ne vārda, kaut gan tā neapšaubāmi bija nakts TOP spēlē un arī izvērtās par tādu. Zetebergs un Datsuks ir vienkārši monstri!

  -2 [+] [-]

, 2010-12-01 12:14, pirms 13 gadiem
Jewels-stock.com rakstīja: Nebeidz pārsteigt SC NHL apskatnieki.... Par SJS-DET spēli vispār ne vārda, kaut gan tā neapšaubāmi bija nakts TOP spēlē un arī izvērtās par tādu. Zetebergs un Datsuks ir vienkārši monstri!
Hmm, mērķauditorija NHL šeit ir salīdzinoši maza. Apraksta tikai to kur spēlē mūsējie, vai arī kā šoreiz, vienu pēc izvēles. Šoreiz iekrita Blues, vieni no līgas labākajām komandām šobrīd, iespējams viņiem ir labākā aizsardzība līgā, jo ir vismazāk atļautie metieni + Halāks un daudzi jaunie, pret esošajiem čempioniem. Aprakstītā spēle ir bijusi visrezultatīvākā šonakt, un vēl kādu laiku iepriekš ņemot un šīs komandas spēlē vienā divīzijā, kas tikai paasina cīņu.
Būs pieprasījums būs piedāvājums, ja Tu vēlies zināt kaut ko vairāk par to spēli (Det @ Sj), tad nedomā ka visi to grib visvairāk.

Šeit tikai tiek izveidota diskusija, kur katrs var apspriest spēli/es un/vai momentus ko redzējis, utt.

  -2 [+] [-]

, 2010-12-01 12:52, pirms 13 gadiem
Kalvinators rakstīja: Hmm, mērķauditorija NHL šeit ir salīdzinoši maza. Apraksta tikai to kur spēlē mūsējie, vai arī kā šoreiz, vienu pēc izvēles. Šoreiz iekrita Blues, vieni no līgas labākajām komandām šobrīd, iespējams viņiem ir labākā aizsardzība līgā, jo ir vismazāk atļautie metieni + Halāks un daudzi jaunie, pret esošajiem čempioniem. Aprakstītā spēle ir bijusi visrezultatīvākā šonakt, un vēl kādu laiku iepriekš ņemot un šīs komandas spēlē vienā divīzijā, kas tikai paasina cīņu.
Būs pieprasījums būs piedāvājums, ja Tu vēlies zināt kaut ko vairāk par to spēli (Det @ Sj), tad nedomā ka visi to grib visvairāk.

Šeit tikai tiek izveidota diskusija, kur katrs var apspriest spēli/es un/vai momentus ko redzējis, utt.
Iespējams labākā aizsardzība... vari par šo mazliet vairāk pakomentēt! Protams, ka Blues ir laba aizsardzības līnija, bet pēc ielaistajiem vārtiem, kas ir nenoliedzmi svarīgākais rādītājs pēc kā vērtēt aizsardzību labākie ir Bostona un Montreāla. Starpcitu ne pirmo gadu jau!

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 13:23, pirms 13 gadiem
Nabaga Gustavsons. Izskatās viņš reāli uzvilkts pēc visiem kāsieniem, komanda viņu galīgi neatbalsta, lai Toronto uzvarētu viņam bezmaz vienam ir jānozog kāda spēle.

  -2 [+] [-]

, 2010-12-01 16:05, pirms 13 gadiem
rockefeller rakstīja: Iespējams labākā aizsardzība... vari par šo mazliet vairāk pakomentēt! Protams, ka Blues ir laba aizsardzības līnija, bet pēc ielaistajiem vārtiem, kas ir nenoliedzmi svarīgākais rādītājs pēc kā vērtēt aizsardzību labākie ir Bostona un Montreāla. Starpcitu ne pirmo gadu jau!
Nū es domāju tīri aizsardzības līniju, bez vārtsarga. Ja komanda atļauj vismazāk metienus uz saviem vārtiem visā līgā, noteikti var sākt runāt par iespējams vislabāko AIZSARDZĪBU. Tas nebija apgalvojums, bet pieņēmums, lai paskaidrotu, ka STL nemaz nav tik slikta komanda, lai, teiksim, SJ pilnīgi noteikti izpelnītos lielāku uzmanību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 21:42, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Zettembergs!
Tu pat neproti parezi uzrakstīt sava elka uzvārdu, kuru esi ielicis savā nikā. Un tas jau nav pirmo reizi. Tas ir vnk smieklīgi!
tas kas tev ir smiekligi tas man galigi pie kajas!!!!
tu pats varbut esi smiekligs un jautrs!!!! bet tas lai paliek seit par saportu iet runa manu milo jauko latviešu valodas skolotaj ja tev nav cita kur piekasities un par sportu nemaki komentet k;a tikai atrast citiem kur kas nepareizi uzrakstītrs tad vari iet komentet uz pareizi.rakstu.lv lauķis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja