Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" revanšējas "Rangers", "Kings" atkārtoti apspēlē "Blues"

Jānis Celmiņš

"Capitals" revanšējas "Rangers", "Kings" atkārtoti apspēlē "Blues"
Anže Kopitars (no labās)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) turpinās Stenlija kausa izcīņas spēles. Pie otrā panākuma Austrumu konferences pusfinālā tikusi Losandželosas „Kings” komanda, kas aizvadītajā naktī atkārtoti pieveica Sentluisas „Blues” – 5:2.

Arī otrajā mačā Sentluisā uzvaru svinēja viesi. Jau pirmajā spēles trešdaļā viesi panāca 4:0, ieliekot labu pamatus uzvarai visā mačā. Mača turpinājumā karaļi guva vēl vienus vārtus, mājinieki atbildēja ar diviem un mačs noslēdzās ar pārliecinošu „Kings” vienības uzvaru – 5:2. Divus vārtus uzvarētāju rindās guva Andže Kopitars, izpelnoties arī spēles spožākās zvaigznes titulu. Ar trim rezultatīvām piespēlēm šajā cīņā atzīmējās cits karalis Dastins Brauns.

Rietumu konferences pusfināla sērijā rezultāts tikmēr kļuvis neizšķirts – 1-1. Otrajā mačā Ņujorkā pārāki izrādījās viesi no Vašingtonas. Vēl trešās trešdaļas pirmajā pusē rezultāta tablo vēstīja līdzsvaru (2:2), taču nepinas septiņas ar pusi minūtes līdz mača pamatlaika beigām savu vārdu teica Aleksandrs Ovečkins. Gūstot vārtus skaitliskajā vairākumā, Ovī atnesa „Capitals” uzvaru visā mačā – 3:2. Sērijā rezultāts nu kļuvis 1-1, bet nākamie divi mači jau risināsies Vašingtonā.

Stenlija kausa izcīņa

KomandasRez.Sēr.
Rangers — Capitals2:31-1
Blues — Kings2:50-2

  +4 [+] [-]

, 2012-05-01 09:18, pirms 12 gadiem
Karaļi sabāzīs blūzmeņus bez variantiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-01 10:07, pirms 12 gadiem
Paskatījos maču STL-LA.
LA izskatās ļoti labi, spēlē tādu izteiktu play-off hokeju, un Kviks nav vienīgā trumpe šo kāršu kavā. Tā ka lielas lietas puiši var paveikt šogad.
Par STL - nu vēl jau Hičkoks savu vārdu nav teicis, nākamā spēle gandrīz kā pati izšķirošākā.

Katrā ziņā novēlu, lai Stenliju iegūst kāds no šī pāra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-01 10:22, pirms 12 gadiem
Capitals-Rangers rietumos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-01 13:12, pirms 12 gadiem
Izskataas,ka Kings sezonu beigs Junijaa un cerams uz patikamas nots... Quick raada fantastisku sniegumu vartos,uzbrukumaa lideru statusu attaisno Kopitar,Brown un bijushie "lidotaji"M.Richards un Carter,beidzot atveries ir Penner,tapaat aizsardzibas linija spelee parliecinoshi.
P.S. Bildi gan shim rakstam vareja atrast jaunaku,jo Kings taada dizaina formaas vairs nespelee un Jack Johnson kaa zinaams arii vairs nav LA rindaas...

  -2 [+] [-]

, 2012-05-01 13:32, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka arī otrajā kārtā būs tāpat kā pirmajā - Rietumos viss ātri beidzas, bet austrumos sīva cīņa.
Lai gan man patīk arī Sentluisa, bet tas, kā pašreiz spēlē LAK man patīk vēl vairāk. Ļoti gribētos, lai viņi izcīna Stenliju.
Žēl, ka Ņujorkai neizdevās uzvarēt 2. spēli, bet gan jau beigās būs labi.

     [+] [-]

, 2012-05-01 19:40, pirms 12 gadiem
kapēc vairs nav nike bauer ekipējuma?