Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" pēc Krievijas izbraukuma visas Covid-19 analīzes negatīvas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

HK "Rīga" pēc Krievijas izbraukuma visas Covid-19 analīzes negatīvas
Ēriks Vītols. Foto: hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) spēlējošā komanda “Rīga” sezonas pirmos astoņus mačus aizvadīja izbraukumā. Vakar visiem spēlētājiem, treneriem un personāla darbiniekiem tika veiktas Covid-19 analīzes, visas bijušas ar negatīvu rezultātu, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Rīgas “Dinamo” junioru komanda HK “Rīga” sezonu sāka ar astoņām spēlēm Krievijā, spēkojoties ar Maskavas un tās pievārtes komandām. Tika izcīnītas piecas uzvaras, un vienīgais pretinieks, kuru neizdevās pieveikt nevienā no diviem dueļiem, bija Maskavas CSKA jaunā maiņa. Pašlaik “Rīga” ieņem sesto vietu starp Rietumu konferences 17 komandām.

Pēc atgriešanās no Krievijas visai “Rīgas” komandai un personālam tika veiktas Covid-19 analīzes. Līdz rezultātu sagaidīšanai visa komanda atradās izolācijā viesnīcā. Saņemto analīžu rezultāti bijuši negatīvi. Komandai nākamā spēle plānota 29. septembrī pret Mitišču “Atlant”, ko šosezon jau izdevies uzvarēt ar 3:0 un 4:3.

Vakar vēstījām, ka pēc sezonas pirmā izbraukuma Rīgas “Dinamo” pozitīvas Covid-19 analīzes konstatētas pieciem hokejistiem. Tiesa, pārējie vakar aizvadīja treniņu, un otrdien plānotais mājas mačs pret Ņižņijnovgorodas “Torpedo” vismaz pagaidām nav atcelts. Pirmdien komandai plānotas nākamās analīzes.

  +2 [+] [-]

, 2020-09-20 13:59, pirms 4 gadiem
Apsveicu puikus ar veiksmi krievu ruletē !

     [+] [-]

, 2020-09-20 15:07, pirms 4 gadiem
Sapotēt visus hokejistus ar Sputņiku

     [+] [-]

, 2020-09-20 16:39, pirms 4 gadiem
Nu kur loģika... visiem jāgaida 10 dienas izolācijā, jo tikai tad var parādīties simptomi. Šie lūk notestē uzreiz un viss labi. Ja tas tā strādātu, tad diez vai NBA čaļi sēdētu 2 ned un testētos katru pārdienu..

     [+] [-]

, 2020-09-20 17:19, pirms 4 gadiem
sapnis rakstīja: Nu kur loģika... visiem jāgaida 10 dienas izolācijā, jo tikai tad var parādīties simptomi. Šie lūk notestē uzreiz un viss labi. Ja tas tā strādātu, tad diez vai NBA čaļi sēdētu 2 ned un testētos katru pārdienu..
Es arī nesapratu,jo atgriežoties no ārzemēm izņemot dažas valstis ir jāievēro 10 dienu pašizolācija.

     [+] [-]

, 2020-09-20 17:53, pirms 4 gadiem
negaidīti. ģinamo no ļotenes arī uz autobusu jāpārsēdina

     [+] [-]

, 2020-09-20 17:55, pirms 4 gadiem
Katram savi noteikumi. Šeit puiši atradušies vienā lidmašīnā, kopā spēlējuši utt. un visiem pilnīgi noteikti ir bijis kontakts, ar visiem pārējiem spēlētājiem - bet, izolācijā nonāk tikai 5 pozitīvie?
Tad kāpēc atgriežoties no čupas valstīm, visiem cilvēkiem jāievēro pašizolācija, neatkarīgi no kontakta ar saslimušajiem vai nē?
Interesanti - pārējie spēlētāji publiskās vietās utt. arī drīkst atrasties?

  -1 [+] [-]

, 2020-09-20 18:01, pirms 4 gadiem
WreckLV rakstīja: Katram savi noteikumi. Šeit puiši atradušies vienā lidmašīnā, kopā spēlējuši utt. un visiem pilnīgi noteikti ir bijis kontakts, ar visiem pārējiem spēlētājiem - bet, izolācijā nonāk tikai 5 pozitīvie?
Tad kāpēc atgriežoties no čupas valstīm, visiem cilvēkiem jāievēro pašizolācija, neatkarīgi no kontakta ar saslimušajiem vai nē?
Interesanti - pārējie spēlētāji publiskās vietās utt. arī drīkst atrasties?
Jūs tiešām nesaprotat, ka gan KHL, gan MHL klubi pirmkārt piedalās startautiskos turnīros, kuru laikā nav jāiēvēro pašizolācija ja testi nav pozitīvi un otrkārt man jau šķiet, ka šie sportisti neko vairāk par halli ar viesnīcas numuriņu redzējuši nav

     [+] [-]

, 2020-09-20 18:03, pirms 4 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Jūs tiešām nesaprotat, ka gan KHL, gan MHL klubi pirmkārt piedalās startautiskos turnīros, kuru laikā nav jāiēvēro pašizolācija ja testi nav pozitīvi un otrkārt man jau šķiet, ka šie sportisti neko vairāk par halli ar viesnīcas numuriņu redzējuši nav
Pajāt par starp tautiskiem turnīriem - pirmkārt, neticu, ka kaut viens no šiem spēlētājiem sēž mājā viens, izolējies 4 sienās, otrkārt, ja reiz šis COVID ir tik bīstams, tas ir pilnīgs autisms.

     [+] [-]

, 2020-09-20 19:09, pirms 4 gadiem
WreckLV rakstīja: Pajāt par starp tautiskiem turnīriem - pirmkārt, neticu, ka kaut viens no šiem spēlētājiem sēž mājā viens, izolējies 4 sienās, otrkārt, ja reiz šis COVID ir tik bīstams, tas ir pilnīgs autisms.
Kāpēc ko līdzīgu nesūdzies pie EČ bīča - tur taču arī latvietēm bija pozitīvi testi, taču beigās ne tikai karantīnā sēdeja bet spēlēja.