Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" vēlreiz piekāpjas "Khimik"

Andrejs Siliņš

HK "Rīga" vēlreiz piekāpjas "Khimik"
Raimonds Vilkoits
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

HK "Rīga" vienība pirmdien piedzīvoja otro zaudējumu divās dienās, Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) regulārās sezonas kārtējā mačā atkal atzīstot Voskresenskas "Khimik" pārākumu, šoreiz ar rezultātu 5:8.

Pirmā spēles trešdaļa pagāja ar nelielu mājinieku pārsvaru, kam arī bija pamats - rīdzinieki gandrīz trīs reizes pēc kārtas spēlēja mazākumos. Pa reizei abām komandām izdevās izgājieni vienatnē pret vārtiem, taču tos neizdevās izmantot. Gudļevska vārti pirmajās 20 minūtēs palika neskarti, taču otrās sākumā pēc jau ceturtā noraidījuma mačā (Lipsbergs) mājinieki atklāja rezultātu. Otrās trešdaļas viducī pusminūtes laikā komandas apmainījās vārtu guvumiem - vispirms "Khimik" dubultoja pārsvaru, bet mirkli vēlāk Indrašis vairākumā guva vārtus arī latviešiem - 1:2.

Tas rīdziniekus uzvilka vēl vairāk - Kurmis un Muhins nespēja atrast kopīgu valodu, saņēma pa četrām soda minūtēm katrs, un Indrašis 32. minūtes izskaņā vēlreiz pārspēja pretinieku vārtsargu Pasečņiku. "Rīgai" uzreiz tika iespēja spēlēt vairākumā, taču tas netika izmantots, turpretī krievi piecas minūtes pirms trešdaļas beigām atkal nosvēra uzvaras kausus uz savu pusi - 2:3 pēc 40 spēlētām minūtēm.

Pēdējo trešdaļu viesi no Rīgas sāka pagalam neveiksmīgi - divu minūšu laikā Gudļevska vārtos ielidoja vēl divas ripas un jau 2:5... Tam sekoja Leonīda Tambijeva pieprasīts mazais pārtraukums, kas acīmredzami sapurināja rīdziniekus - minūti vēlāk Raimonds Vilkoits vienus vārtus atguva (3:5). Atlikušajā laikā "Khimik" palielināja savu pārsvaru pat līdz četriem vārtiem (7:3), bet mača izskaņā 8:5 mājinieku labā. "Rīgai" vēl vienus vārtus iemeta Mārtiņš Porejs (vairākumā) un Raimonds Vilkoits.

HK "Rīga" izbraukuma tūri turpinās Ņižņijnovgorodā trešdien.

     [+] [-]

, 2011-01-10 18:34, pirms 14 gadiem
Vilkoitam aizokeāns nācis par labu.

     [+] [-]

, 2011-01-10 18:37, pirms 14 gadiem
HK "Rīga" vienība pirmdien piedzīvoja otro zaudējumu divās dienās, Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) regulārās sezonas kārtējā mačā atkal atzīstot Voskresenskas "Khimki" ārākumu, šoreiz ar rezultātu 5:8.
autor, palabo, atzīstot pārākumu, ne ārākumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-10 18:40, pirms 14 gadiem
.. jā, pēc cerīgā sezonas sākuma šķita, ka nu viss būs bumbās un visus "ņems priekšā" , bet nu diemžēl jāsāk domāt un drīz arī rēķināt vai sanāk play off vai nē ! nu cerēsim, ka būs arī turpinājumā kādu 3-4 spēļu uzvaru sērija atkal

  -1 [+] [-]

, 2011-01-10 18:52, pirms 14 gadiem
henrijsrv rakstīja: HK "Rīga" vienība pirmdien piedzīvoja otro zaudējumu divās dienās, Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) regulārās sezonas kārtējā mačā atkal atzīstot Voskresenskas "Khimki" ārākumu, šoreiz ar rezultātu 5:8.
autor, palabo, atzīstot pārākumu, ne ārākumu.
Malacis ari Tu vari panemt barancinu no galdapar to ka ieveroji un labu darbu padariji

  -1 [+] [-]

, 2011-01-10 18:55, pirms 14 gadiem
valcha rakstīja: .. jā, pēc cerīgā sezonas sākuma šķita, ka nu viss būs bumbās un visus "ņems priekšā" , bet nu diemžēl jāsāk domāt un drīz arī rēķināt vai sanāk play off vai nē ! nu cerēsim, ka būs arī turpinājumā kādu 3-4 spēļu uzvaru sērija atkal
varbut vini vnk nevar progreset,atskiriba no krievu jaunatnes kas progrese sezonas gaita.tapec ari ta rezultats..

labakaja gadijuma labi ka kadi 3 no sis komandas pec tam speles normala limeni-tas vel butu labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-01-10 19:44, pirms 14 gadiem
Kāpēc HK "Rīga" nepaņēma no LM Kalniņu? Nevar nospēlēt ar vienu vārtsargu n-tās spēles vienā limenī. Lūk rezultāts: 8 ielaistas ripas vienā spēle. Padaudz...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-11 10:49, pirms 14 gadiem
mums vārtsargs vispār nebija? 8 bankas, tas tak nav normāli, gandrīz basketbola rezultāts...