Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" pret cerības nezaudējušo SKA

Andrejs Siliņš

HK "Rīga" pret cerības nezaudējušo SKA
Vai Gudļevskis šovakar Konozovam neļaus iemest savos vārtos?
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

HK "Rīga" vienībai šovakar Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) regulārās sezonas spēlē Sanktpēterburgā jātiekas ar "SKA-1946", kas turpina cīnīties par iekļūšanu izslēgšanas mačos. Spēles sākums 18:00.

Ja rīdzinieki jau iekļuvuši izslēgšanas spēlēs un turpina cīnīties vien par pirmo vietu Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijā. Pagaidām ar 93 punktiem otrā vieta, sešus punktus esot aiz "Khimik". Šī ir vienīgā divīzija, kurā nav zināmi vēl divi "play-off" dalībnieki. Divās divīzijās jau zināmi visi četri labākie, bet vēl vienā Austrumu konferences Urālu-Sibīrijas divīzijā nav zināms viens.

Ziemeļrietumos komandām palikušas četras spēles, ieskaitot šīs dienas cīņas. Pagaidām trešo vietu ieņem "Loko" ar 86 punktiem, bet ceturto "Almaz" ar 83 punktiem. Piektajā pozīcijā Minskas "Zubry" ar 78 punktiem, bet uz sestā pakāpiena SKA jaunā maiņa, kuriem izdevies sakrāt 76 punktus. Uzvarot visas četras atlikušās spēles pamatlaikos, SKA var pabeigt sezonu ar 88 punktiem un pat trešo vietu divīzijā. Divas no šīm spēlēm pret rīdziniekiem, vēl divas pret divīzijas līderi "Khimik". Protams, lai tas notiktu, "Loko" nedrīkst pamatlaikā uzvarēt nevienā no atlikušajām spēlēm.

Tieši ar Rīgas un Pēterburgas dueli abas komandas atklāja savas sezonas septembrī. 5. datuma vakarā rīdzinieki sameta trīs vārtus pirmajā trešdaļā un izcīnīja uzvaru ar 4:2. Dienu vēlāk trīs vārtus Leonīda Tambijeva padotie iemeta pēdējā trešdaļā, bet uzvara kopumā sanāca vēl pārliecinošāka - 5:2. Katru vakaru pa vieniem vārtiem guva Raimonds Vilkoits, bet divus pēdējos vārtus šajās cīņās guva Elvijs Biezais pēdējās piecās otrās spēles minūtēs. "SKA-1946" labā divus vārtus, arī pa vieniem katru vakaru, guva Alberts Konozovs.

19 gadus vecais Konozovs (#95) arī komandas pārliecinoši labākais vārtu guvējs ar 28 goliem, kā arī otrs rezultatīvākais komandas spēlētājs ar 56 punktiem (28+28). Rezultatīvākais ir Ņikita Točickijs, kuram 17 vārti un 54 rezultatīvas piespēles, kas kopā dod 71 punktu, un tas ir arī labākais rādītājs visā līgā kopumā. 54 atdotās piespēles ir pārliecinoši labākais rādītājs līgā. SKA šosezon izmantojuši četrus vārtsargus, bet visvairāk (25) spēļu aizvadījis Jevgēņijs Ivannikovs, atvairot 92,4 procentus pretinieku izdarīto metienu un vidēji ielaižot 2,1 ripu ik spēli.

Pirmajās divās spēlēs pret Rīgu SKA vārtos gan stājās Andrejs Fomičs, bet atlikušajā sezonā nupat 19. dzimšanas dienu sagaidījušais spēlētājs vēl aizvadījis vien desmit mačus.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-03-02 11:24, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Šī spēle vairs neko neizšķir - Himik mēs nepadzīsim, jo viņiem ir 2 spēles ar "Serebjanie Ļvi", savukārt no otrās vietas mūs arī neizmetīs, jo mums arī ir 2 pēdējās spēles ar "Sudraba lauvām" - resp. aptuveni pietiek 1 uzvara 4 spēlēs un 2. vieta garantēta...
toties SKA teorētiski vēl cerības nav zaudējuši tikt uz play-off

     [+] [-]

, 2011-03-02 12:29, pirms 14 gadiem
Jāpieliek punkts viņu cerībām un miers! Un jācenšas uzlabot regulārās sezonas individuālā statistika - vienam otram to vajag!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-02 18:10, pirms 14 gadiem
vnk_lauris rakstīja: kads nezin kur online vares paskatities ?????
online.khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2011-03-02 18:55, pirms 14 gadiem
Izskatās, ka mūsējie ņem piemēru no RD vakardienas spēles - 3:18 metienu pa vārtiem 1/3

  -1 [+] [-]

, 2011-03-02 19:55, pirms 14 gadiem
15:7 otrajā pariodā..nav, ko pīkstēt.

Luix rakstīja: Izskatās, ka mūsējie ņem piemēru no RD vakardienas spēles - 3:18 metienu pa vārtiem 1/3