Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:739, Did:0, useCase: 3

LHF valdes sēdes 26. maija lēmumi

26. maijā notika Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ikmēneša valdes sēde. Dienas kārtībā bija jautājumi par:
- Atskaite par Latvijas izlases startu pasaules čempionātā Maskavā;
- 2016. gada Latvijas čempionātu dokumentu apstiprināšana;

Latvijas hokeja valstsvienība aizvadīja savu 20. pasaules čempionātu elites divīzijā, septiņās spēlēs tika izcīnītas viena uzvara, ar 2:1 tika pārspēta Kazahstānas izlase. Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Leonīds Beresņevs savā ziņojumā pateicās visam izlases treneru korpusam un personālam par ieguldījumu un kopīgu darbu. Galvenais treneris atzina, ka, viņaprāt, izlases rezultāts pasaules čempionātā ir apmierinošs, kaut gan bija iespēja sasniegt augstākus rezultātus. Beresņevs arī uzsvēra, ka ir apmierināts ar komandas sniegumu, diemžēl dažas individuālās kļūdas liedza pacīnīties par iekļūšanu 1/4finālā.

Latvijas valstsvienība, salīdzinot ar 2015. gadu, IIHF rangā zaudējusi divas pozīcijas, ieņemot 12. vietu. Pēc Maskavas čempionāta mūsu komandu punktu skaita ziņā ir apsteigusi Norvēģija un Vācija. Latvijas izlase uz pasaules čempionātu devās ar četriem debitantiem: Elvi Merzļikinu, Edgaru Kuldu, Māri Bičevski un Edgaru Siksnu. Pēc Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Leonīda Beresņeva atskaites, LHF valde pasaules čempionātā ieņemto 13. vietu atzina par neizpildītu. LHF valde 2. maija valdes sēdē kā valstsvienības uzdevumu, pasaules čempionātā Maskavā, noteica iekļūšanu labāko desmit komandu pulkā.

LHF valde apstiprināja 2016. gada Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta, 1. līgas un Latvijas Bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu hokejā nolikumus. Visi minētie dokumenti būs aplūkojami LHF mājas lapā, sadaļā Par LHF/Dokumenti.