Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

HK "Mogo" netiek IIHF Kontinentālā kausa finālā

HK "Mogo" netiek IIHF Kontinentālā kausa finālā
Oļegs Sorokins: "Ar katru spēli uzlabojām savu sniegumu."
Foto: HK Mogo

Latvijas čempione hokejā HK „Mogo” noslēgusi savu dalību IIHF Kontinentālā kausa izcīņā, zaudējot visās trijās grupas spēlēs.

Latvijas čempionvienība HK "Mogo" komanda Kontinentālā kausa izcīņā ar trijiem zaudējumiem D apakšgrupā ierindojās pēdējā vietā. Pirmajā spēlē ar 2:11 tika piedzīvots zaudējums pret Kazahstānas čempioniem Pavlodaras "Yertis", otrajā ar 2:5 tika atzīts dāņu Herningas" Blue Fox" pārākums. Turnīra pēdējā spēlē ar 0:4 zaudējums mājiniekiem "Asiago Hockey".

Līdz ar to tapušas skaidras visas četras Kontinentālā kausa Superfināla dalībnieces. „Mogo” grupā uzvarējušajām „Blue Fox” un „Asiago” janvāra pirmajā pusē konkurenci sastādīs E grupas uzvarētājas „Rouen Dragons” no Francijas un Polijas „Tychy”. Jāatgādina, ka turnīra sākotnējā fāzē "Mogo" spēlēja B grupā, kur izcīnīja trīs uzvaras trīs spēlēs.

Oļegs Sorokins, HK Mogo galvenais treneris: “Turnīrs bija ļoti labi noorganizēts, labi apstākļi komandām, un spēles arī bija interesantas. Kas attiecas uz Mogo komandu, ņemot vērā to situāciju, kas mums bija ar savainojumiem, slimībām, biju priecīgs, ka ar katru spēli uzlabojām savu sniegumu. Pirmajā mačā varbūt uzreiz nebijām gatavi tik augsta līmeņa hokejam. Bet spēles ar dāņiem un itāļiem pierādīja, ka arī mēs varam spēlēt labi. Abos mačos rezultāts varēja būt arī citādāks. Pret Asiago Hockey vēl pašās beigās ņēmām nost vārtsargu, centāmies gūt vārtus. Jā, ielaidām, bet parādījām, ka cīnāmies par uzvaru, ka arī mēs protam spēlēt hokeju. Tagad jānolaižas uz zemes. Pāris dienas varam atpūsties, tad treniņi un spēles Latvijas čempionātā. Šādi turnīri tikai vēl vairāk saliedē komandu, mēs spēlējām arvien labāk un labāk. To tagad centīsimies parādīt arī Latvijā.”

VKomandaSUUPZPZVārtiP
1.Blue Fox3210010:38
2.Asiago320108:47
3.Yertis3100213:83
4.Mogo300034:200

GROUP D