Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Izlase gaida Daugaviņu, bet bez Skrastiņa

Izlase gaida Daugaviņu, bet bez Skrastiņa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja izlase, gatavojoties pasaules čempionātam Slovākijā, kā ierasts savus treniņus aizvada „inbox.lv” ledus hallē. Rīt mūsu komandai tiks dota brīvdiena, no sestdienas izlases treniņi turpināsies uz „Arēna Rīga” ledus.

Šodien ir kļuvis zināms, ka Latvijas izlasei pasaules čempionātā Slovākijā nespēs palīdzēt ilggadējais tās dalībnieks, Dalasas „Stars” aizsargs Kārlis Skrastiņš. Kā Kārlis atzina Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžerim, Sandim Ozoliņam, tad vēlme un motivācija palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionātā Slovākijā ir liela. Tomēr, „Dzelzs vīra” statuss un gadu nasta Latvijas hokejistam lika pieņemt šo nepopulāro lēmumu. Gan LHF un Latvijas izlases vadība un pats hokejists šo jautājumu centās atrisināt par labu Latvijas hokeja izlases interesēm.

Kārlis Skrastiņš, NHL ir aizvadījis 12 sezonas, kopumā aizvadot 832 spēles. Latvijas izlases kreklā Kārlis ir aizvadījis 147 spēles, piedaloties 12 pasaules čempionātos un trijās olimpiskajās spēlēs.

Savukārt, savu gatavību palīdzēt Latvijas izlasei ir izteicis AHL komandas Binghemtonas ''Senators'' uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. Šobrīd viņa pārstāvētā komanda AHL play-off sērijā pret Manchester Monarchs zaudē ar 2:3. Sērija turpināsies līdz 4 uzvarām.