Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases aktualitātes

Latvijas izlases aktualitātes
Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas hokeja izlasei, gatavojoties pasaules čempionātam Slovākijā, ir sācies pēdējais sagatavošanās posms pirms spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Sakarā ar Latvijas valstsvienības gaidāmo papildinājumu no izlases koptreniņiem tika atbrīvoti jaunie - Raimonds Vilkoits un Kristiāns Pelšs. Šo trešdien no Ziemeļamerikas ielidos Artūrs Kulda, kā arī Aleksandrs Ņiživijs, kurš ģimenes apstākļu dēļ bija devies uz Jaroslavļu. Tāpat izlasei ir pievienojies Herberts Vasiļjevs, kurš darbojas svaru zālē, jo ir aizkavējies tā hokeja inventārs.

Diemžēl izlasei nespēs palīdzēt Edgars Lūsiņš, kurš pēc Euro Hockey Challnege otrās spēles pret Somijas izlasi savainojis cirksni. Pagājušajā nedēļā izlasei no Kazahstānas ir pievienojies vārtsargs Mārtiņš Raitums. Šobrīd vēl ar pilnu jaudu netrenējas Mārtiņš Karsums, kuram rīt atkārtoti tiks veikta ceļa magnētiskā rezonanse.

Tāpat ar pilnu jaudu trenējas uz Austriju neaizbraukušie Oskars Cibuļskis, Māris Jass un Lauris Dārziņš.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta Latvijas valstsvienība aizvadīs 25. plkst. 17:00 un 26. aprīlī plkst. 19:30 „Arēnā Rīga” pret Norvēģijas hokejistiem.