Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

U-18 pasaules čempionāts pārcelts uz Čehiju

U-18 pasaules čempionāts pārcelts uz Čehiju
Foto: Mārtiņš Aiše

Šodien, 8. jūnijā kļuva zināms, ka 2012. gada U-18 pasaules čempionāts augtākajā divīzijā notiks Čehijā, nevis Šveicē, kā sākotnēji tika apstiprināts IIHF kongresā Bratislavā.

U-18 pasaules čempionāts notiks no 13. līdz 22. aprīlim, šīs spēļu kalendārs atšķiras par vienu dienu no tā, kurš tika apstiprināts IIHF kongresā. Tuvākajā laikā tiks apstiprinātas un nosauktas hokeja arēnas, kur tiks aizvadītas pasaules čempionāta spēles.

Kā atzina Šveices Hokeja federācija, tad tuvākajā nākotnē Šveice uzņemsies organizēt pasaules čempionātu jauniešiem elites divīzijā jaunajā hokeja arēnā "Ice Hockey komplekss" netālu no Cīrihes.

Atgādinām, ka Latvijas U-18 hokeja izlase spēlēs „B” apakšgrupā, kur sacentīsies ar Zviedrijas, Krievijas, Vācijas un Šveices vienaudžiem.