Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Virslīgas izslēgšanas 1/4 fināla spēļu rezultāti

Virslīgas izslēgšanas 1/4 fināla spēļu rezultāti
Foto: Mārtiņš Aiše

Šodien, 2. martā ar četrām spēlēm sākās Latvijas atklātā hokeja čempionāta izslēgšanas mači. Ceturdaļfinālā Ozolnieki-MONARCH tikās ar HS Rīga/LSPA, Liepājas metalurgs-2 uzņema HS Rīga/Prizma, Energija-Orakulas viesojās Daugavpilī un SMScredit.lv spēkiem mērojās ar Zemgale/JLSS.

Ozolnieki-MONARCH savu mājas spēli aizvadīja Akadēmijas ledus hallē, kur sacentās ar regulārās sezonas 8. vietas īpašnieci HS Rīga/LSPA un ar rezultātu 16:0 (4:0, 5:0, 7:0) izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Līdzīgi klājās arī Liepājā, kur vietējie metalurgi ar rezultātu 12:0 (3:0, 4:0, 5:0) iznīcināja HS Rīga/Prizma. Līdzvērtīga spēkošanās norisinājās spēlē starp mājiniekiem DHK Latgale un Elektrēnu Energija-Orakulas. Daugavpilieši ar rezultātu 4:1 (1:0, 2:1, 1:0) izcīnīja uzvaru pār komandu no Lietuvas. Visbeidzot, SMScredit.lv savā laukumā ar 4:1 (3:1, 1:0, 0:0) svinēja uzvaru pār Zemgale/JLSS.

Otrās ceturtadaļfināla spēles tiks aizvadītas, piektdien, 4 martā. Atgādinām, ka uzvarētājs sērijā tiks noskaidrots līdz divām uzvarām.