Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ro. Bukarts iemet otro maču pēc kārtas, Daugaviņam divas piespēles

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ro. Bukarts iemet otro maču pēc kārtas, Daugaviņam divas piespēles
Roberts Bukarts. Foto: Lukáš Kaboň/HC Vítkovice Ridera

Roberts Bukarts izcēlās ar vārtu guvumu Čehijā, bet turpat rezultatīva piespēle arī Jānim Jakam. Ar punktu Somijā atzīmējās Oskars Batņa. Kristera Gudļevska komanda izcīnīja astoto uzvaru pēc kārtas Vācijas čempionātā. Kaspars Daugaviņš atdeva divas piespēles Slovākijā.

Čehija

Roberts Bukarts guva spēles pirmos vārtus, viņa pārstāvētajai ''Vitkovice'' pēcspēles metienu sērijā viesos pārspējot ''Ceske Budejovice'' – 4:3. Bukarts pa vārtiem meta vienu reizi un bloķēja trīs pretinieku metienus, uz ledus pavadot 17:36 minūtes.

• 33 gadus vecais latviešu uzbrucējs guva vārtus otrajā mačā pēc kārtas.

• Citā spēlē Jāņa Jaka un Kristapa Zīles pārstāvētā ''Litvinov'' ar 6:1 mājās sagrāva ''Mlada Boleslav''.

• Jaks rezultatīvi piespēlēja pirmajos mājinieku vārtos, bet kopumā uz ledus pavadīja 18:33 minūtes, kuru laikā izdarīja septiņus metienus un veica vienu spēka paņēmienu, laukumu pamesdams ar +/- rādītāju plus divi. Zīlem 17:27 minūšu laikā divas soda minūtes, divi bloķēti metieni un +/- rādītājs plus divi.

Ralfa Freiberga pārstāvētā ''Mountfield'' ar 2:7 izbraukumā piedzīvoja sakāvi pret ''Trinec''. Pieredzējušajam latviešu aizsargam divi metieni pa vārtiem, tikpat bloķēti metieni un lietderības koeficients mīnus viens, uz ledus pavadot 19:19 minūtes.

Eduarda Tralmaka pārstāvētā ''Kladno'' ar 4:5 savā laukumā pagarinājumā zaudēja Brno ''Kometa'' hokejistiem. Latviešu uzbrucējam 19:06 minūtēs uzvarēti 12 no 22 iemetieniem, divi metieni, viens spēka paņēmiens un +/- rādītājs mīnus trīs.

• 51 gadu vecais Jaromīrs Jāgrs ''Kladno'' rindās izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bloķētu metienu un +/- rādītāju plus viens.

Somija

• Somijas čempionātā Oskara Batņas pārstāvētā ''Jukurit'' ar 2:3 atzina ''Assat'' pārākumu. Latviešu uzbrucējs rezultatīvi piespēlēja ''Jukurit'' pirmajā vārtu guvumā. Vēl uz ledus pavadītajās 18:24 minūtēs Batņam divi metieni, uzvarēti seši no 12 iemetieniem un divas soda minūtes, kā arī neitrāla lietderība.

Mika Tumānova JYP ar 1:2 izbraukumā pagarinājumā zaudēja Turku TPS. Latvietis bija pieteikumā, taču laukumā nedevās.

Vācija

• DEL līgā Kristera Gudļevska pārstāvētā ''Fischtown Pinguins'' izcīnīja astoto panākumu pēc kārtas, ar 6:5 mājās apspēlējot Volfsburgas ''Grizzlys''. Latviešu vārtsargs atvairīja 21 metienu. Viņa pārstāvētā komanda ir Vācijas čempionāta līdere.

Šveice

• Otrajā līgā ''La Chaux-de-Fonds'', ko pārstāv Toms Andersons un Sandis Smons, svinēja uzvaru pār ''Winterthur'' – 5:3. Andersons izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm un diviem metieniem, nospēlējot 19 minūtes. Smons nebija komandas pieteikumā.

Riharda Melnalkšņa ''Olten'' ar 8:0 sagrāva ''Sierre''. Latvietim divi metieni, četras soda minūtes, +/- rādītājs plus viens.

• ''Bellinzona Rockets'' ar Darelu Dukuru un Rihardu Puidi ierindā ar 2:3 atzina ''Martigny'' pārākumu. Latviešu hokejisti ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Slovākija

Kaspara Daugaviņa, Kristofera Binduļa un Patrika Zabusova ''Michalovce'' ar 3:4 piekāpās ''Spisska Nove Ves''. Latvijas izlases kapteinis izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, trīs metieniem un uzvarētiem diviem no trīs iemetieniem, laukumā pavadot 16 minūtes. Bindulim 19 minūtēs trīs metieni, divas soda minūtes, bet Zabusovam 19:20 minūtēs trīs metieni pa vārtiem.

Haralda Egles ''Liptovsky Mikulas'' ar 0:5 piedzīvoja sakāvi pret ''Banska Bystrica''. Latviešu hokejistam uz ledus 15:41 minūtes, trīs metieni, uzvara vienā no sešiem iemetieniem, kā arī +/- rādītājs mīnus viens,

Roberta Mamčica ''Nove Zamky'' ar 1:4 atzina ''Dukla'' pārākumu. Aizsargs 20 minūtēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Austrija

Renārs Krastenbergs guva divus vārtus un kaldināja Grācas ''99ers'' uzvaru pār Lincas ''Black Wings'' ar 4:1. Kopumā Krastenbergs izdarīja četrus metienus un nopelnīja +/- rādītāju plus divi.

Artūra Kuldas ''Villach'' ar 6:3 pārspēja ''Val Pusteria''. Pieredzējušais aizsargs atzīmējās ar trīs metieniem pa pretinieku cietoksni.

Māra Bičevska pārstāvētais Slovēnijas klubs ''Olimpija'' ar 4:2 pārspēja Itālijas ''Asiago''. Bičevska rēķinā trīs metieni pa vārtiem un +/- rādītājs plus viens.

  +2 [+] [-]

, 2023-12-30 23:38, pirms 5 mēnešiem
Renāra Krastenberga 2 vārti - https://youtu.be/dJdtzgAgUxE

  +2 [+] [-]

, 2023-12-30 23:38, pirms 5 mēnešiem
Roberta Bukarta vārti - https://youtu.be/aMDoTmMR5ec

  +2 [+] [-]

, 2023-12-31 07:33, pirms 5 mēnešiem
Gunāra Skvorcova vārti - https://youtu.be/Z1nZ8Y6b6ao

  +2 [+] [-]

, 2023-12-31 07:35, pirms 5 mēnešiem
Andra Džeriņa vārti - https://youtu.be/bMM8k7KxDCg

     [+] [-]

, 2024-01-02 09:24, pirms 5 mēnešiem
Roberta Lipsberga vārti - https://youtu.be/PLnO7B1tp4E