Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bļugeram divas piespēles uzvarā, Kivlenieku nomaina

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugeram divas piespēles uzvarā, Kivlenieku nomaina
Teodors Bļugers
Foto: wbspenguins.com

Latvijas hokejisti aizvadījuši kārtējos mačus Ziemeļamerikas laukumos. Rezultatīvākais bija uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš izdarīja divas piespēles uzvarā ar 5:1. Vārtus guva Verners Egle, savukārt vārtsargi Matīss Kivlenieks un Mareks Mitens tika nomainīti.

Amerikas Hokeja līgā Skrentonas "Penguins" savā laukumā ar 5:1 pieveica Hārtfordas "Wolf Pack", un uzvaras kaldināšanā ar divām piespēlēm piedalījās Teodors Bļugers. Viņš asistēja ceturtajos un piektajos vārtos, vispirms palīdzot izcelties mazākumā, bet pēcāk – ieraidīt ripu tukšos vārtos. Bļugera kontā arī četri metieni un pozitīvs lietderības koeficients +2. 30 mačos viņš sakrājis 19 punktus.

Sliktāk klājās Matīsam Kivleniekam, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" viesos ar 2:5 piekāpās Grendrapidas "Griffins". Latviešu vārtsargs sāka maču, taču tika nomainīts pēc trešās ielaistās ripas. Tādējādi Kivlenieks atvairīja tikai astoņus sāncenšu metienus. Savukārt Toronto "Marlies" sausajā uzvarā ar 2:0 ārpus pieteikuma palika Mārtiņš Dzierkals.

ECHL Dienvidkarolīnas "Stingrays" izbraukumā zaudēja Atlantas "Gladiators" ar 2:4, visus vārtus ielaižot laika posmā no 24. līdz 31. minūtei. Kristofers Bindulis izdarīja divus metienus pa vārtiem un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ontārio Hokeja līgā Ošavas "Generals" izbraukumā ar 4:3 apspēlēja Otavas "67's", un uzvaras kaldināšanā ar piespēli piedalījās Renārs Krastenbergs, kurš 21. minūtē ļāva panākt 2:0. Laukuma saimnieki pie vadības grožiem netika ne reizi, lai gan divreiz panāca izlīdzinājumu. Krastenbergs izdarīja divus metienus pa vārtiem un dueli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Rietumu hokeja līgā "Medicine Hat Tigers" viesos ar 4:5 piekāpās Letbridžas "Hurricanes". Neskatoties uz zaudējumu, aizsargs Kristiāns Rubīns dueli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savienoto Valstu Hokeja līgā Medisonas "Capitols" izbraukumā ar 4:1 pieveica Jangstaunas "Phantoms". 30. minūtē viesu pārsvaru dubultoja Verners Egle, kurš guva savus piektos vārtus sezonā. Egle izdarīja vienu metienu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

NCAA Meinas Universitāte ar 3:2 pieveica "Rensselaer". Eduards Tralmaks spēlēja pirmajā maiņā, izdarīja vienu metienu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. "Lake Superior" ar 0:5 piekāpās "Robert Morris". Mareks Mitens pirmajā trešdaļā ielaida trīs vārtus un pēc tās tika nomainīts. Viņš atvairīja 14 metienus. "Arizona State" ar 0:6 zaudēja "Providence". Filips Buncis nopelnīja divas soda minūtes, un arī Gvido Jansons dueli pabeidza bez metieniem un ar neitrālu lietderības koeficientu.

     [+] [-]

, 2017-12-30 08:46, pirms 7 gadiem
ja jau autors pieminēja, ka Tralmaks spēlēja 1. maiņā, tad jau varēja pieminēt, ka arī Buncis šo spēli aizvadīja 1. maiņā - skat. Welcome to collegehockeystats.net .

     [+] [-]

, 2017-12-30 10:04, pirms 7 gadiem
Ļoti patīkami, gan Bļugers, gan Balcers pamazām brūğē ceļu uz NHL, lai puišiem izdodas, ceram pavisam drīz uz jau kā minimums 3 spēlētājiem NHL

     [+] [-]

, 2017-12-30 10:56, pirms 7 gadiem
Totonto Marlies- sausais zaudējums 0:2, nevis sausā uzvara.

     [+] [-]

, 2017-12-30 11:35, pirms 7 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Ļoti patīkami, gan Bļugers, gan Balcers pamazām brūğē ceļu uz NHL, lai puišiem izdodas, ceram pavisam drīz uz jau kā minimums 3 spēlētājiem NHL
nesaki "Hop!" pirms nav pārlekta bedre

  -2 [+] [-]

, 2017-12-30 11:36, pirms 7 gadiem
Bļugers čista šosezon tiks izsaukts uz augšu ar šādu sniegumu

     [+] [-]

, 2017-12-30 12:59, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: Bļugers čista šosezon tiks izsaukts uz augšu ar šādu sniegumu
un ja netiks izaukts, esi gatavs apēst manas zeķes?

     [+] [-]

, 2017-12-30 13:24, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: un ja netiks izaukts, esi gatavs apēst manas zeķes?
Zeķes daudz, ka vislaik piedāvā viņas ēst?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-30 13:28, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: un ja netiks izaukts, esi gatavs apēst manas zeķes?
Tavas smirdīgās zeķes neviens neēdīs, nemaz neceri.

     [+] [-]

, 2017-12-30 15:31, pirms 7 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Zeķes daudz, ka vislaik piedāvā viņas ēst?
nesūdzos, pietiek. Vecas zeķes nevalkāju - vot i varu padalīties cēlu mērķu labad

  -1 [+] [-]

, 2017-12-30 15:43, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tavas smirdīgās zeķes neviens neēdīs, nemaz neceri.
tikai piedāvāju - ja nu puišiem sagribas savas pārliecības stiprināšanai

bet ja nopietni par šo tēmu - re ku AHL rezultatīvāko 'rūkiju' saraksts: https://theahl.com/stats/player-sta... .

tad šiem gudriniekiem jautājums: kāpēc Vinnipega augšā nesauc Mason Appleton - Eliteprospects.com , un, jo sevišķi, kāpēc nīkuļojošā Bufalo nesauc augšā C.J. Smith - Eliteprospects.com ?

     [+] [-]

, 2017-12-30 16:02, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: nesūdzos, pietiek. Vecas zeķes nevalkāju - vot i varu padalīties cēlu mērķu labad
Tu laikam esi milis

  +1 [+] [-]

, 2017-12-30 18:32, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: tad šiem gudriniekiem jautājums: kāpēc Vinnipega augšā nesauc Mason Appleton - Eliteprospects.com , un, jo sevišķi, kāpēc nīkuļojošā Bufalo nesauc augšā C.J. Smith - Eliteprospects.com ?
Jā, kapēc citas organizācijas ģenerālmenedžeris nesauc to un šito. Saņemies, es ticu, ka tu esi gudrāks par šādām muļķībām. Šis temats īsti nav apspriešanas vērts, jo mēs pa lielam tāpat nevarm šajā jautājumā būt objektībi un par komandas sastāvu atbild komandas vadība, kuriem ir sava pieredze, vīzijas un saprašana.

Un tie "Džokeri", kuri pie katra AHL vai NHL raksta paredz, ka NHL drīz būs 3 līdz 5 Latvijas hokejisti vispār ir absurds. Mieru puiši, ir jāpriecājas par to, kas ir.