Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Skvorcovam otrie vārti šosezon, Pekinas "KRS-BSU" trešā uzvara pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skvorcovam otrie vārti šosezon, Pekinas "KRS-BSU" trešā uzvara pēc kārtas
Gunārs Skvorcovs ar ripu. Foto: vhlru.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) ar trešo rezultativitātes punktu šosezon izcēlies latviešu uzbrucējs Gunārs Skvorcovs, kurš ar rezultatīvu raidījumu palīdzēja Pekinas "KRS-BSU" ar 4:1 mājās sakaut Ņižņijnovgorodas "Torpedo-Gorky".

Skvorcovs izcēlās pirmā perioda desmitajā minūtē, tobrīd panākot 3:0 "KRS-BSU" labā. Otrajā trešdaļā komandas apmainījās katra ar vienu vārtu guvumu, Ķīnas klubam nokārtojot trešo panākumu pēc kārtas un ar astoņiem punktiem pakāpjoties uz VHL 1. grupas 11. pozīciju.

"KRS-BSU" rindās ar divu minūšu noraidījumu šodien atzīmējās aizsargs Artūrs Salija, savukārt cits aizsargs Kristaps Bazēvičs ar rezultativitāti vai noteikumu pārkāpumiem neatzīmējās.

Tikmēr tikai ar otro uzvaru pēdējo sešu maču laikā izcēlās aizsarga Ērika Ševčenko Novokuzņeckas "Metallurg", ar 4:1 mājās sakaujot Grigorija Panteļejeva trenēto "Rostov".

"Metallurg" ar deviņiem punktiem astoņās spēlēs ielauzās 2. grupas labāko astoņniekā, kamēr "Rostov" ar septiņiem punktiem desmit mačos ir 15. vietā 1. grupā.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2019-09-30 17:49, pirms 5 gadiem
Solīdi Gunča laiž, prieks par viņu, tiešām!!