Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tumānova ''RoKi'' sasniedz ''Mestis'' pusfinālu, Andersonam gols finālā Šveicē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Tumānova ''RoKi'' sasniedz ''Mestis'' pusfinālu, Andersonam gols finālā Šveicē
Toms Andersons. Foto: HCC La Chaux-de-Fonds

''Mestis'' līgas pusfinālā iekļuva Mika Tumānova pārstāvētā komanda, bet Toms Andersons guva vārtus Šveices pārspēlēs par vietu augstākajā līgā. Rūdolfa Polca piespēles kaldināja kluba iekļūšanu Alpu līgas finālā.

''Mestis'' līga

• Somijas otrās līgas pusfinālā iekļuva Mika Tumānova pārstāvētā ''RoKi'', kas šovakar ar 5:3 izbraukumā pārspēja Roberta Kaļķa IPK, visā sērijā triumfējot ar 4:0.

• Tumānovs 15:05 spēlētajās minūtēs trīsreiz meta pa vārtiem un nopelnīja +/- rādītāju plus trīs, bet Kaļķis mājinieku rindās uz ledus pavadīja 18:45 minūtes, izpildīdams četrus metienus.

Ņikitas Mateiko un Ernesta Ošenieka ''Hermes'' viesos ar 4:2 uzveica ''Kiekko-Pojat'', izlīdzinot rezultātu sērijā – 2:2. Piektā spēle 1. aprīlī norisināsies ''Hermes'' mājvietā.

• Mateiko nospēlēja 15 minūtes, izceļoties ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bet Ošenieka kontā spēlētas 16:02 minūtes un divu minūšu noraidījums.

• Zaudējuma attālumā no sezonas noslēguma nonāca Artūra Andžāna pārstāvētā TUTO, kas ar 1:6 savā laukumā cieta sakāvi pret pamatturnīra uzvarētāju ''Kiekko-Espoo''. Rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām kļuvis 1:3.

• 21 gadu vecais latviešu aizsargs spēlēja 14:41 minūti, nopelnot vienu noraidījumu un +/- rādītāju mīnus viens.

Šveice un Alpu līga

• Šveices pārspēlēs par vietu augstākajā līgā uzvaru svinēja Toma Andersona pārstāvētā ''La Chaux-de-Fonds'', kas viesos uzveica ''Ajoie'' – 3:2. Sērija noritēs līdz četrām uzvarām. Otrā spēle 1. aprīlī tiks aizvadīta Andersona kluba mājvietā.

• Andersons guva savas komandas otros vārtus, izceļoties pirmā perioda vidū. Kopumā uzbrucējs laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja +/- rādītāju plus viens.

• Alpu Hokeja līgā Rūdolfs Polcs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa pārstāvētā Jesenices ''Acroni'' ar 6:1 sagrāva Itālijas ''Ritten'', iekļūstot turnīra finālā.

• Alpu čempionāta finālā Polca komandai pretī stāsies Zalcburgas ''Red Bull'' otrās komandas un ''Cortina'' dueļa uzvarētāja.

  +1 [+] [-]

, 2023-03-30 23:50, pirms gada
Andersonu uz izlasi

  -1 [+] [-]

, 2023-03-31 00:11, pirms gada
Nezināju, ka Miglinieks hokejam pievērsies

  +1 [+] [-]

, 2023-03-31 00:14, pirms gada
MachimoI rakstīja: Andersonu uz izlasi
Jā šogad laikam jau pelnijis aizbraukt uz PČ kaut vai tā paša Mareņa vietā.

     [+] [-]

, 2023-03-31 00:16, pirms gada
MachimoI rakstīja: Andersonu uz izlasi
Kandidātos ir. Cita lieta, ka pārbaudes mačos spēlē katru gadu un nav parādījis neko īpašu, līdz ar to nekāds brīnums, ka nav ne reizi bijis uz pč un arī OS tikai pēdējās un arī tur tikai 1 spēle.

     [+] [-]

, 2023-03-31 00:58, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Kandidātos ir. Cita lieta, ka pārbaudes mačos spēlē katru gadu un nav parādījis neko īpašu, līdz ar to nekāds brīnums, ka nav ne reizi bijis uz pč un arī OS tikai pēdējās un arī tur tikai 1 spēle.
Redzēs kādā "lomā" centīsies iespēlēt. Ja ļaus ar ripu uzspēlēt, tad varbūt būs materiāls. Ja liks čekeros, tad būs iespējams tevis minētais variants.

  -1 [+] [-]

, 2023-03-31 07:22, pirms gada
raivis77 tad, kad Marenis spēlēja Alsvenskan, tad viņš bija izlases pamatvērtība. Tagad, kad ticis elites līgā, tad vairs nav vajadzīgs izlasei?

     [+] [-]

, 2023-03-31 07:32, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Kandidātos ir. Cita lieta, ka pārbaudes mačos spēlē katru gadu un nav parādījis neko īpašu, līdz ar to nekāds brīnums, ka nav ne reizi bijis uz pč un arī OS tikai pēdējās un arī tur tikai 1 spēle.
Lien atpakaļ uz savu redditu

     [+] [-]

, 2023-03-31 07:34, pirms gada
Andersons ir top 6 spēlētājs, metējs, vārtu guvējs, ar ripu spēlētājs.

Kāda tipa uzbrucēju deficīts mums ir šogad? Ūsu nēsātāju un bortos triecēji?

Iedarbinam smadzenes

     [+] [-]

, 2023-03-31 09:56, pirms gada
guntis86 rakstīja: raivis77 tad, kad Marenis spēlēja Alsvenskan, tad viņš bija izlases pamatvērtība. Tagad, kad ticis elites līgā, tad vairs nav vajadzīgs izlasei?
Pēdējos plova mačos viņš silda tikai beņķīti,Redzēs kā būs tālāk pusfinālā.