Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam pēc atgriešanās no ''Maple Leafs'' rezerves sastāva uzvara AHL

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Rubīnam pēc atgriešanās no ''Maple Leafs'' rezerves sastāva uzvara AHL
Kristiāns Rubīns (44.) ar komandas biedriem. Foto: Toronto Marlies

Latviešu hokeja aizsargs Kristiāns Rubīns aizvadīja spēli Amerikas hokeja līgā (AHL), un viņa pārstāvētā Toronto ''Marlies'' sīvā cīņā ar 4:3 pārspēja Stoktonas ''Heat''.

Kā jau ziņojām, Kristiāns Rubīns pirms dažām dienām no NHL kluba Toronto ''Maple Leafs'' taxi-squad jeb rezerves sastāva tika nosūtīts atpakaļ uz fārmklubu Amerikas hokeja līgā, un vēlā pirmdienas vakarā aizsargs aizvadīja spēli ''Marlies'' rindās. Toronto vienība uzvaru izrāva trešā perioda sākumā, kad komandas ceturtos un uzvaras vārtus vairākumā guva Adamss Brūkss. Rubīns spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

23 gadus vecais Rubīns 17 spēlēs guvis vienus vārtus un divas reizes rezultatīvi asistējis partneriem, bet viņa pārstāvētā ''Marlies'' 18 spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījusi uz pusēm (9-9), kas Kanādas divīzijā ļauj atrasties trešajā vietā starp piecām komandām un 16. vietā visā līgā 28 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.theahl.com/stats/game-c...

     [+] [-]

, 2021-03-30 09:23, pirms 4 gadiem
Vakar spēli skatījos. Ar saviem auguma parametriem Rubīns izceļas uz pārējo Toronto aizsargu fona un ir viegli pamanāms laukumā.