Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Širokovs sper soli uz priekšu, Andersons un Balcers panāk 1-1

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Širokovs sper soli uz priekšu, Andersons un Balcers panāk 1-1
Aleksejs Širokovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas Augstākajā līgā otro uzvaru pusfinālā izcīnīja uzbrucēja Alekseja Širokova pārstāvētā komanda, abas ripas iemetot pēdējā minūtē. Tikmēr 1-1 attiecīgi Slovākijas un Norvēģijas pusfinālos panāca aizsargs Jānis Andersons un uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Neizšķirtu Slovākijas čempionāta pusfinālā panākusi "Zvolen", kas pagarinājuma sestajā minūtē ar 3:2 pieveica "Nitra". Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1. Jānis Andersons ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās, bet Renārs Demiters mačam atkal nebija pieteikts. "Zvolen" pamatlaikā divas reizes izvirzījās vadībā, bet ātri ļāva sāncenšiem atgūties - pēc vienas un divām minūtēm.

Norvēģijas čempionāta 1-1 panākusi Rūdolfa Balcera Stavangeras "Oilers", kas viesos uzvarēja ar 2:1. Abus vārtus izdevās gūt otrajā trešdaļā. Tikmēr zaudējumu ar 2:3 cieta aizsarga Maksima Ponomarenko pārstāvētais "Lorenskog", izšķirošo ripu ielaižot 56. minūtē. Arī šajā sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts.

Krievijas pēc spēka otrās līgas pusfinālā ar 2-0 vadībā izvirzījusies Almetjevskas "Neftyanik", kas mājās ar 2:0 pieveica Karagandas "Saryarka". Aleksejs Širokovs spēlēja laukuma saimnieku pirmajā maiņā, bet pretinieku rindās uz ledus nedevās Edgars Siksna. Uzvaras vārti tika gūti 19 sekundes līdz pamatlaika noslēgumam, bet pārsvaru izdevās dubultot ar metienu tukšos vārtos 17 sekundes vēlāk.