Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Roberts Lipsbergs iemet trešajā ECHL spēlē pēc kārtas

Rolands Eliņš

Roberts Lipsbergs iemet trešajā ECHL spēlē pēc kārtas
Roberts Lipsbergs
Foto: Stocktonthunder.com

Latvijas jaunais hokejists Roberts Lipsbergs guvis savas komandas vienīgos vārtus ECHL turnīra spēlē pret Aidaho „Steelheads” (1:4), tieši ar šādu rezultātu zaudējumi šonakt arī Mārtiņam Dzierkalam un Ņikitam Jevpalovam.

Roberts Lipsbergs pēc traumas sezonas sākuma tika aizmainīts no „Thunder” uz „Grizzlies” vienību Jūtā, kur viņš sevi pieteicis rezultatīvi. 11 aizvadītajās spēlēs „Grizzlies” sastāvā viņš izcēlies ar septiņiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, turklāt vienus vārtus guvis jau trīs spēlēs pēc kārtas.

Šodienas mačs pret „Steelheads” Lipsberga komandai gan neizdevās īpaši veiksmīgs, jo nācās piekāpties ar 1:4. Lipsbergs vairākumā otrā perioda izskaņā panāca neizšķirtu 1:1, taču sekoja pretinieku trīs beaztbildes vārti. Lipsbergs bija laukumā divu vārtu zaudējumu brīdī, līdz ar to spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2, kā arī ar divām soda minūtēm.

Amerikas Hokeja līgā Ņikitam Jevpalovam arī zaudējums 1:4, kas piedzīvots pret Šarlotes „Checkers”. Jevpalovs „Barracuda” komandas sastāvā ar ierakstiem spēles protokolā neizcēlās. Šosezon 26 spēlēs viņš guvis septiņus punktus, taču pēdējo reizi rezultatīvu spēli aizvadīja novembra izskaņā.

Tieši ar 1:4 zaudējums arī Mārtiņam Dzierkalam Kvebekas Junioru līgā (QMJHL) „Huskies” sastāvā. Dzierkala komanda nonāca iedzinējos ar 0:3 jau pirmajās 16 minūtēs, taču Latvijas uzbrucējs mačā pret „Olympiques” palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Šī bija viņa pirmā spēle Kvebekas līgā pēc atgriešanās no pasaules čempionāta junioriem.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League |
QMJHL
TheAHL.com
| The American Hockey League

     [+] [-]

, 2015-12-29 19:25, pirms 9 gadiem
Izskatas ka vinjam sanak labak nekaa daudziem citiem musejiem parslegties uz pieaugusho hokeju. Gan jau nakoshgad bus AHL un tad parbrauks KHL vai Sveice, katra zinjaa paligs izlasei bus