Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ziemiņam uzvaras vārti, Ansons un Feņenko latviešu duelī tiek pie 0+2

Ziemiņam uzvaras vārti, Ansons un Feņenko latviešu duelī tiek pie 0+2
Kaspars Ziemiņš. Foto: Peterborough Petes

Kvebekas Junioru hokeja līgā savstarpējo maču aizvadījuši trīs latvieši, kamēr Ontārio Hokeja līgā ar uzvaras vārtiem atzīmējies uzbrucējs Kaspars Ziemiņš, kuram tas bija sezonas ceturtais rezultatīvais trāpījums.

AHL

• Manitobas "Moose" savā laukumā ņēma virsroku pret Teksasas "Stars" – 5:3. Haralds Egle nespēlēja.

• "Moose" ar 11 uzvarām 18 mačos ieņem otro vietu Centrālajā divīzijā, bet liepājnieks Egle laukumā devies tikai divās spēlēs.

QMJHL

• Latvijas hokejistu duelī "Acadie-Bathurst Titan" savā laukumā ar 8:3 sakāva "Baie-Comeau Drakkar". Uzvarētāju rindās Harija Branta kontā divi metieni pa vārtiem.

• Pretinieku nometnē Raivis Ansons un Niks Feņenko asistēja divos vairākuma vārtos, tādējādi katrs tiekot pie diviem punktiem. Ansona kontā arī viens metiens. Viņam -2 lietderība, Feņenko -1.

• "Blainville-Boisbriand Armada" viesos ar 2:5 piekāpās "Charlottetown Islanders". Anrī Ravinskis atzīmējās ar vienu metienu, diviem spēka paņēmieniem un +1 lietderību.

• No latviešiem rezultatīvākais bijis Ansons, kurš līgā aizvada trešo gadu – viņš 17 mačos guvis 21 punktu. Komandas biedrs aizsargs Feņenko 21 spēlē sakrājis 14 punktus. Ravinskis un Brants piedalījušies 22 mačos, tiekot pie attiecīgi 13 un sešiem punktiem.

OHL

• "Peterborough Petes" savā laukumā pārspēja Otavas "67's" – 3:2. Uzvaras vārtus 29. minūtē iemeta Kaspars Ziemiņš. Viņa kontā arī +1 lietderības koeficients.

• Ziemiņš 19 spēlēs atzīmējies ar četriem vārtiem un trim piespēlēm.

USHL

• "Sioux City Musketeers" viesos ar 4:5 pagarinājumā zaudēja "Omaha Lancers". Ralfs Bergmanis izdarīja vienu metienu, nopelnīja -1 lietderību un 14 soda minūtes. Pirmajā periodā viņam noraidījums par rupjību, bet otrajā trešdaļā saņemtas 2+10 minūtes par pretinieka grūšanu no muguras.

• Aizsargs 18 spēlēs guvis divus vārtus un pievienojis četras piespēles.

• "Musketeers" pārstāv arī uzbrucējs Pēteris Purmalis, kurš mačā nepiedalījās.


, 2021-11-29 10:43, pirms 2 gadiem
Fenenko jāuztirš, lai saņemtos un sāktu spēlēt. Nekāda heita , bet atslābt nevajag, mūsējie atnāk kā nezināmi spēlētāji uz to līgu, tāpēc neviens neko no viņiem negaida, bet izrādās džekiem ir skils un tad sāk viņus krampēt pretinieki, notiek 24/7 cīņa par augstāku vietu draftā vai vietu zem saules, kanādiešu džonsons neatdos tak vietu kaut kādam Latvijas krievam bez cīņas, kas viņam nodrošinās pārtikušu nākotni
Vācijas meistarsacīkstēs triumfējusī Berlīnes "Eisbären" komanda. Foto: City-Press

Leduslāči nevainojami aizsargājas, Gudļevskim un Lūsiņam Vācijas līgas sudrabs

Vācijas hokeja meistarsacīkstēs desmito reizi vēsturē triumfējusi Berlīnes "Eisbären", šovakar izbraukumā ar 2:0 pieveicot vārtsarga Kristera Gudļevska un trenera Edgara Lūsiņa komandu Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins".
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
8

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.