Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam un Bukartam pa vārtiem un uzvarai

Andrejs Siliņš

Ābolam un Bukartam pa vārtiem un uzvarai
Rihards Bukarts
Foto no sportista personīgā arhīva

Aiz Atlantijas okeāna Rietumu hokeja līgā (WHL) naktī uz ceturtdienu pie uzvarām tika latviešu pārstāvētās komandas - pie tam gan Rodrigo Ābols, gan Rihards Bukarts izcēlās ar vārtu guvumiem.

Portlendas "Winterhawks" ar 5:2 savās mājās pieveica Trisitijas "Americans". Lai gan viesi pirmie izvirzījās vadībā, "Winterhawks" atbildēja ar trim vārtiem pēc kārtas un nosvērtos svaru kausus vairs neļāva atsvērt atpakaļ. Pirmos komandas vārtus 15. spēles minūtē guva Ābols. Nedaudz vēlāk, pirmās trešdaļas izskaņā, Rodrigo saņēma divu minūšu noraidījumu par pretinieka klupināšanu. Spēli Ābols beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Šosezon Ābolam 12 aizvadītajos mačos četri vārtu guvumi un astoņas rezultatīvas piespēles, bet komandai pagaidām ar sešām uzvarām 12 spēlēs ceturtā vieta Rietumu konferencē.

Ceturtā vieta Austrumu konferencē tikmēr Brendonas "Wheat Kings", kas ar Rihardu Bukartu sastāvā šonakt izcīnīja devīto uzvaru 14 mačos - ar 3:2 viesos pēcspēles metienos apspēlēta Evertas "Silvertips". Bukarts otrās trešdaļas septītajā minūtē guva pirmos vārtus Brendonas komandai, kas vēlāk arī panāca izlīdzinājumu (2:2).

Rihardam bija iespēja kā pirmajam izdarīt pēcspēles metienu, tomēr vārtsargu pārspēt neizdevās. Tiesa, neviens no trijiem pretinieku metieniem nebija precīzs, bet Brendonas komandas uzvaras vārtus guva Rīds Dūks. Citos statistikas rādītājos Bukarts neizcēlās, taču tika atzīts par spēles trešo zvaigzni.

Šosezon Rihards desmit spēlēs guvis piecus vārtus un atdevis četras piespēles.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-29 11:04, pirms 9 gadiem
vakar arī Čukstem 1. rez. punkts sezonā USHL Stats .

  -1 [+] [-]

, 2015-10-29 11:09, pirms 9 gadiem
Ābolam 12 spēlēs 4+8=12, 49. rezultatīvākais līgā (4. starp debitantiem)
Bukartam 10 spēlēs 5+4=9, 73. rezultatīvākais līgā
WHL Network .

     [+] [-]

, 2015-10-29 22:16, pirms 9 gadiem
Bukarts pārceļas pie Ābola uz Winterhawks.