Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pujacs Slovākijas pusfinālu sāk ar uzvaru

Rolands Eliņš

Pujacs Slovākijas pusfinālu sāk ar uzvaru
Georgijs Pujacs
Foto: jäzva/Hokej.sk

Georgija Pujaca un Laura Bajaruna pārstāvētā „Banska Bystrica” ar uzvaru sākusi cīņu par iekļūšanu Slovākijas līgas finālā.

„Banska Bystrica” pusfināla sērijas pirmajā spēlē pret „Kosice” nokļuva iedzinējos jau ceturtajā minūtē, taču otrajā periodā spēja ne tikai atgūties, bet arī izvirzīties vadībā. Trešā perioda sākumā sekoja arī trešie vārti un 3:1, kas arī kļuva par mača gala iznākumu „Banska Bystrica” labā.

Georgijs Pujacs šajā mačā atzīmējās ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens, bet punktus neguva. Savukārt Lauris Bajaruns spēlei pieteikts nebija. Nākamā spēle Pujacam pret „Kosice” vienību, kas ceturtdaļfinālā izslēdza Jāņa Sprukta, Kobas Jasa un Mārtiņa Cipuļa pārstāvēto „Martin”, paredzēta rīt.

Savukārt cīņā par palikšanu Slovākijas augstākajā līgā uzvaru svinēja „Piestany” ar Edgaru Branci un Mārtiņu Gipteru ierindā. Latvijas hokejisti ar punktiem neizcēlās, bet palīdzēja izcīnīt panākumu 3:1 pār „Bardejov”. Komandai tā ir trešā uzvara pēc kārtas un izkrišanas grupā tā pagaidām ir vadībā, saglabājot ļoti labas izredzes nosargāt vietu augstākajā līgā.

Āzijas līgas finālā Sergeja Pečuras pārstāvētā „Sakhalin” sērijā pret „Anyang Halla” panākusi izlīdzinājumu 1:1, jo šodien papildlaikā uzvarēja ar 3:2. Regularajā sezonā rezultatīvi spēlējošais Pečura šodien punktus neguva.

Finālam pamazām tuvojas arī Elvis Merzļikins un „Lugano” vienība Šveicē. Sērijā pret „Servette” Merzļikina komanda vadībā 3-2 un rīt, 17:30 pēc Latvijas laika, savā laukumā mēģinās noslēgt sēriju. Šveices finālā jau iekļuvusi un savu pretinieci gaida „Bern”.

Izmantotie resursi:
hokej.sk

  +1 [+] [-]

, 2016-03-27 22:44, pirms 9 gadiem
Baigais kodējs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-03-27 23:21, pirms 9 gadiem
Būs teicams palīgs izlasei!

     [+] [-]

, 2016-03-28 02:19, pirms 9 gadiem
pernambucano rakstīja: Būs teicams palīgs izlasei!

     [+] [-]

, 2016-03-28 11:08, pirms 9 gadiem
Visus vajag...Spruktu, Cipuli...visi uz izlasi....Jasu vēl jo vairāk...☺

     [+] [-]

, 2016-03-28 14:30, pirms 9 gadiem
gircc rakstīja: Visus vajag...Spruktu, Cipuli...visi uz izlasi....Jasu vēl jo vairāk...☺
Īstenībā Pujacs un Sprukts noteikti nekaiteetu...