Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam vārti otrajā SHL spēlē pēc kārtas, Merzļikinam panākums pret Šveices vicelīderi

Ābolam vārti otrajā SHL spēlē pēc kārtas, Merzļikinam panākums pret Šveices vicelīderi
Rodrigo Ābols. FOTO: Kicki Nilsson, TT

Šovakar Zviedrijā ar vārtu guvumu otrajā spēlē pēc kārtas izcēlies Rodrigo Ābols, otrais rezultativitātes punkts tikpat mačos arī Oskaram Cibuļskim, savukārt Elvim Merzļikinam pārsteidzošs panākums Šveicē.

Komandas labākā snaipera godu Zviedrijā ar vārtiem otrajā spēlē pēc kārtas turpina nostiprināt Rodrigo Ābols, taču "Örebro" papildlaikā ar 2:3 piekāpās "Skelleftea". Latviešu uzbrucējs otrajā periodā vairākumā panāca 1:1, kopumā laukumā pavadītajās 15:59 minūtēs pa vārtiem izdarīja divus metienus, uzvarēja 43, 75% iemetienu, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ābols aizvadītajās 29 spēlēs sakrājis 14 punktus (13+1), kamēr "Orebro" ar 36 spēlēs iegūtiem 40 punktiem līgas tabulā saglabājusi 12.vietu 14 komandu konkurencē, taču tikpat punktu ir 13.vietā esošajai "Mora".

Šveicē varens panākums padevies "Lugano", 4:3 pret "Zug", kura pirms spēles atradās līgas līderpozīcijā, taču zaudējums un "Bern" uzvara (2:0 pret "Fribourg-Gottéron") to nostūma vietu zemāk, turklāt uzvaras vārti gūti 3:54 minūtes pirms pamatlaika beigām. Elvis Merzļikins uzvaru veicināja ar 28 atvarītiem metieniem no 31. 32 spēlēs vārtsargs vidēji spēlē ielaidis 2,50 ripas, kā arī atvairījis 91.92% procentus metienu.

Tikmēr "Tigers" bez savainotā Ivara Punnenova ar 0:3 piekāpās "Geneve-Servette". Kā zināms, nākamajā sezonā komandai pievienosies uzbrucējs Toms Andersons, kurš šobrīd spēlē Šveices otrās līgas klubā “Langenthal”.

Vienīgajā Čehijas Ekstralīgas dienas spēlē "Mountfield" ar 2:1 pārspēja "Dynamo". Oskars Cibuļskis pēc vārtu guvuma vakar šodien asistēja komandas uzvaras vārtu guvumā, trīs reizes meta pa vārtiem, izdarīja divus spēka paņēmienus un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Aizsargam šis ir astotais punkts (2+6) 35 spēlēs.

Tikmēr Māris Bičevskis izdarīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī uzvarēja sešos no 12 iemetieniem. Pateicoties uzvarai, "Moutfield" ar 72 punktiem 39 spēlēs pakāpusies uz trešo vietu līgas kopvērtējumā, no līderiem "Ocelari" atpaliekot trīs punktus, taču otrajā vietā esošajai "Bili Tygri" ir par vienu punktu vairāk, ceturtās vietas īpašniecei "Vitkovice" ir tikpat punktu.

Anglijas Elites hokeja līgā trešais zaudējums pēc kārtam Ričardam Birziņam un "Flyers" - 1:2 pret "Giants".

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se
https://www.hokej.cz
https://www.sihf.ch
https://eliteleague.co.uk/

  +1 [+] [-]

, 2019-01-26 23:22, pirms 5 gadiem
Laba spēle progresīvajās Šveices un Zviedrijas līgās vienmēr priecē.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-27 05:11, pirms 5 gadiem
iespejams nakosgad utica comets redzesim

  -1 [+] [-]

, 2019-01-27 09:31, pirms 5 gadiem
Kā viņš izvairās no tām piespēlēm? Viņš ir pirmo divu maiņu centrs un spēlē vairākumā.
Ja viņam būtu kādas 10 piespēles, tad nākamgad vismaz pāris spēles aizvadītu nhl, bet tagad viņam ir jāpaliek un jākļūst labākam. Ahl tādas izaugsmes kā Zviedrijā nebūs. Progress viena gada laikā ir milzīgs.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-27 09:44, pirms 5 gadiem
Canucks vispār uz zviedriem ir draudzīgs klubs un 3. un 4. centra vietas tur nav tik stabilas. Viņam ar savu augumu, jaunību un snaipera dotībām ir visas iespējas.