Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam piespēle VHL, "Saryarka" atlaiž Jakovļevu

Rolands Eliņš

Ozoliņam piespēle VHL, "Saryarka" atlaiž Jakovļevu
Mārtiņš Jakovļevs
Foto: jatkoika.com

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) mājaslapā paziņots, ka „Saryarka” vienība atteikusies no 24 gadus vecā aizsarga Mārtiņa Jakovļeva pakalpojumiem, kamēr šodien šīs līgas spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlies Artūrs Ozoliņš.

Mārtiņš Jakovļevs Karagandas „Saryarka” vienībai pievienojās šosezon un tās sastāvā aizvadīja 11 spēles. Rezultativitātes punktus gūt neizdevās, nopelnītas divas soda minūtes, taču izdevās iegūt pozitīvu lietderības koeficientu plus divi. Savu karjeru šajā komandā viņš gan vairs neturpinās, jo „Saryarka” paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu. Komanda pagaidām ieņem 11. vietu līgas 26 komandu konkurencē.

Bijušais Latvijas U20 izlases dalībnieks Jakovļevs, kurš aizvadījis arī dažas spēles Latvijas lielajā izlasē, arī iepriekšējā sezonā spēlēja VHL, „Yermak” vienībā, bet iepriekš bijis arī Itālijas un Somijas „Mestis” komandu sastāvos, kā arī divas sezonas nospēlējis „Rīgā”. Kopā aizvadītajās 114 MHL spēlēs Jakovļevs guva 53 punktus.

Savukārt „Yermak” sastāvā šodien ar rezultatīvu piespēli mača pirmajos vārtos izcēlies Artūrs Ozoliņš. Viņš šosezon savācis 17 punktus 33 spēlēs, bet šodienas mačā palīdzēja komandai ar 4:0 pārspēt Saratovas vienību. VHL spēli šodien aizvadīja arī Artūrs Kuzmenkovs, kura pārstāvētā „Toros” ar 7:3 sakāva „Nizhny Tagil”. Kuzmenkovs gan ar punktiem neizcēlās.

Savukārt vakar Baltkrievijas Ekstralīgā savus kārtējos vārtus guva Edijs Brahmanis, kurš izcēlās 36. minūtē vairākumā, un viņa vārtu guvums izrādījās uzvaru nesošs, jo Brahmaņa pārstāvētā „Gomel” ar 3:2 pieveica „Molodechno”. Turnīra kopvērtējumā „Gomel”, kas uzvarējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas, ieņem trešo vietu, no līderes atpaliekot 12 punktus. Brahmanis savukārt 29 spēlēs guvis 21 vārtus un izdarījis 16 piespēles.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Трансферы дня: Космачев...

     [+] [-]

, 2015-12-26 07:48, pirms 9 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2015-12-26 08:56, pirms 9 gadiem
Jēkabpils Mārtiņš vēl nesen mēğināja tikt DR
tā liktenis tos talantus norok

     [+] [-]

, 2015-12-26 11:14, pirms 9 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Jēkabpils Mārtiņš vēl nesen mēğināja tikt DR
tā liktenis tos talantus norok
Vai arī- ğinamka norok.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-26 12:31, pirms 9 gadiem
pamuļķis rakstīja: Vai arī- ğinamka norok.
Tieši tā . Kā Latvijā parādās jauns hokeja talants, tā DR komanda ņem rokās lāpstu un šo talantu norok. Visās citās komandās šie talanti uzplauktu, bet DR pie šitādiem neprasmīgiem treneriem un vadības visu savu dzīvi sabojā.
Kā vēl turās elitē izlase- brīnums. Kā tik neprasmīga komanda šosezon tikusi pie 18 uzvarām un vārtu attiecības tikai -4 - brīnums,kā tie neprašņas kādreiz iekļūst PO - brīnums.