Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Siksnas un Ševčenko rezultatīvās piespēles kaldina komandu uzvaras VHL

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Siksnas un Ševčenko rezultatīvās piespēles kaldina komandu uzvaras VHL
Karagandas "Saryarka" kapteinis Edgars Siksna. Foto: vhlru.ru

Latviešu aizsargi Edgars Siksna un Ēriks Ševčenko ar rezultatīvu sniegumu kaldinājuši savu Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Karagandas "Saryarka" un Novokuzņeckas "Metallurg" atgriešanos uz uzvaru takas.

Leonīda Tambijeva un Andreja Banadas trenētā VHL čempionvienība Karagandas "Saryarka" savā laukumā ar 6:0 lupatu lēveros saplēsa Grigorija Panteļejeva vadīto "Rostov", pārtraucot divu zaudējumu sēriju, kā arī sagādājot pretiniekiem sesto neveiksmi septiņās cīņās.

Siksna rezultatīvi asistēja "Saryarka" pirmajā vārtu guvumā. Tādējādi latvietis aizvadītajās astoņās cīņās iekrājis četrus rezultativitātes punktus (1+3), kamēr "Saryarka" ar septiņiem punktiem ir septītajā vietā VHL 2. grupā. Savukārt "Rostov" ar pieciem punktiem atrodas 14. pozīcijā 1. grupā.

Vienu pozīciju zem "Saryarka" atrodas "Metallurg", kas šovakar izbraukumā atspēlēja pirmajā periodā iekrāto divu vārtu deficītu (0:2) un ar 5:4 pagarinājumā salauza visas līgas līderi Sanktpēterburgas "SKA-Neva". Tādējādi "Metallurg" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Ēriks Ševčenko otrā perioda ievadā nopelnīja savu otro rezultatīvo piespēli šosezon. Latvietim šovakar arī viens divu minūšu noraidījums par bloķēšanu.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2019-09-23 21:42, pirms 5 gadiem
Oho, Pantiks uzpeldejis, bet izskatās ka krēsls ļodzīgs....

     [+] [-]

, 2019-09-24 08:35, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Oho, Pantiks uzpeldejis, bet izskatās ka krēsls ļodzīgs....
Uzpeldējis?? Tu, puisīt, hokejam vispār seko?? Paņķiks Rostovā jau gadus 10 trenē!!!