Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Upītim vārti, Ozoliņam divas piespēles

Upītim vārti, Ozoliņam divas piespēles
Juris Upītis
Foto: vhl.ru

Krievijas VHL čempionātā savu punktu bagāžu papildinājuši "Ermak" komandas pārstāvji Juris Upītis un Artūrs Ozoliņš, palīdzot savai vienībai izvirzīties līgas līderpozīcijās. Savukārt Ungārijas čempionātā, rezultatīvi turpina spēlēt Kalvis Ozols un Kirils Tambijevs.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) kārtejo uzvaru izcīnija Jura Upīša un Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak" vienība, kar ar 6:3 sakāva "Rubin" vienību. Upītis šajā mačā spēlēja otrajā virknējumā, uz laukuma pavadot 16:09 minūtes, kuru laikā guva vārtus, izdarīja trīs metienus, saņēma divu minūšu noraidījumu un iekrāja pozitīvu lietderību +1. Savukārt Ozoliņš spēlēja trešajā virknējumā, uz ledus pavadot 13:50 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, vienu metienu un pozitīvu lietderību +1.

Jāpiemin, ka "Ermak" ar 33 punktiem 16 spēlēs ir VHL līdervienība un Upītis ir tās rezultatīvākais hokejists ar 15 spēlēs sakrātiem 11 (3+8) rezultativitātes punktiem.

Somijas "Mestis" līgā, uzvaru ar 2:1 izcīnija Kristapa Baževica pārstāvētā "Hermes", kas uzveica "LeKi" vienību. Baževics spēlēja trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 18:33 minūtes, kuru laikā izdarīja četrus metienus pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderību +1.

Ungārijas "MOL liga" čempionātā uzvaru izcīnija Kirila Tambijeva un Kalvja Ozola pārstāvētā "Csíkszereda", kas ar 5:2 uzveica "Corona Brasov" vienību. Tambijevs spēlēja pirmajā virknējumā, atdodot divas rezultatīvas piespēles un izdarot divus metienus pa vārtiem, kā arī Ozols spēlēja pirmajā virknējumā, arī atdodot divas piespēles, bet izdarot sešus metienus pa vārtiem.

Kazahstānas līgā uzvaru, otro savstarpējo spēli pēc kārtas izcīnija Elvija Biezā pārstāvētā "Arlan", kas šoreiz ar 5:1 uzveica "Kulager" vienību. Biezais šoreiz statistikā neatzīmējās. Savukārt "Temirtau" komandas zaudējumā, ar 1:2 papildlaikā "Nomad" vienībai piedalījās latviešu aizsargs Kristaps Nīmanis, kurš šajā mačā atzīmējās ar divām soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
vesti.kz
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Mestis
MOL Liga - Menetrend/Tabella

     [+] [-]

, 2015-10-22 02:52, pirms 9 gadiem
Upīti ar Ozoliņu uz dinamo A.Ozoliņš 100% būtu labāks par Bērziņu un Upītis mierīgi var aizstāt Kuldu vai pat Leino, jo esam pamatīgi ar viņu iegrābušies.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-22 07:27, pirms 9 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Upīti ar Ozoliņu uz dinamo A.Ozoliņš 100% būtu labāks par Bērziņu un Upītis mierīgi var aizstāt Kuldu vai pat Leino, jo esam pamatīgi ar viņu iegrābušies.
Ar ko tad Ozoliņš būtu labāks ,ja pavasaros izlasē Bērziņš pierāda izlases treneriem ,ka labāks ir viņš.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-22 08:27, pirms 9 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: A.Ozoliņš 100% būtu labāks par Bērziņu
Nu tev varbūt tā šķiet, bet treneriem (pie tam, dažādiem treneriem) šķiet savādāk.
A.Ozoliņš ir bijis kandidāts uz izlasi, ir bijis arī RD pirmssezonas nometnē - līdz šim ir ticis atsijāts...

  -3 [+] [-]

, 2015-10-22 09:08, pirms 9 gadiem
Ozo malacis.. paga paga tas tak nav Sandis.. tas ir kaut kāds viltvārdis, kas megina atdarīnat Ozo

     [+] [-]

, 2015-10-22 11:13, pirms 9 gadiem
Juri uz Dinamo, noderētu 2 vai 3 maiņā stabili!