Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam un Eglem izpaliek spēles zem atklātas debess

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rubīnam un Eglem izpaliek spēles zem atklātas debess
Haralds Egle. Foto: LSZ Photography

No 5. līdz 8. decembrim Prāgā bija paredzētas vairākas hokeja spēles zem atklātas debess, laukumā dodoties arī Latvijas izlases hokejistu pārstāvētajām komandām, tomēr slikto biļešu pārdošanas rādītāju dēļ pasākums atcelts.

Pasākuma ietvaros bija plānotas spēles trīs valstu čempionātos, kā arī Čehijas un pasaules leģendu mačs.

6. decembrī bija plānota Vācijas čempionāta spēle starp Volfsburgas "Grizzlys" un Minhenes "Red Bull", kā arī Plzeņas "Škoda" un Česke Budejovices "Motor" duelis Čehijas Ekstralīgas ietvaros. "Škoda" rindās spēlē Kristiāns Rubīns.

7. decembrī bija plānota Slovākijas Ekstralīgas spēle starp Bratislavas "Slovan", ko pārstāv Haralds Egle, un "Košice", kā arī vēl viens Čehijas Ekstralīgas duelis – Prāgas "Sparta" pret Brno "Kometa". Savukārt 8. decembrī pēc Čehijas otrās līgas mača spēlētu Čehijas un pasaules leģendas.

Taču sešas nedēļas pirms pasākuma paziņots par tā atcelšanu. Lēmums pamatots ar 2024. gada piesātināto sporta kalendāru Čehijā, ekonomisko lejupslīdi un pārāk vēlu sākto mārketinga kampaņu, līdz ar to biļešu pārdošanas rādītāji krietni iepalikuši no cerētajiem, un rīkotāji noņēmuši neuzņemties pārlieku lielu finansiālo risku.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/sok-pro-natese...