Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņa piespēle palīdz "Lausanne" pagarināt sēriju, Gudļevskim sezona galā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ķēniņa piespēle palīdz "Lausanne" pagarināt sēriju, Gudļevskim sezona galā
Ronalds Ķēniņš. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Šveices meistarsacīkšu hokejā ceturtdaļfinālā uzbrucējs Ronalds Ķēniņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot "Lausanne" ar 5:2 sakaut hokejista bijušo klubu Cīrihes "Lions" un tādējādi sērijā pietuvoties līdz 2-3.

30 gadus vecais Ķēniņš asistēja Lozannas uzvaras vārtu guvumā trešā perioda 31. sekundē. Uzbrucējs šovakar laukumā pavadītajās 20:22 minūtēs arī izdarīja divus metienus pa vārtiem, izpelnījās lietderības koeficientu +1, bloķēja vienu pretinieka raidījumu, kā arī zaudēja vienā iemetienā.

Paralēlajā spēlē ceturto pārliecinošo uzvaru pēc kārtas izcīnīja uzbrucēja Denisa Smirnova (nespēlēja) un aizsarga Sanda Smona (7:38 minūšu laikā veica vienu metienu un tika pie +/- rādītāja +1) Ženēvas "Servette", viesos ar 5:0 sagraujot "Fribourg-Gottéron" un ceturtdaļfināla sērijā triumfējot ar 4-1.

Slovākijas Ekstralīgas pusfinālā no cīņas par valsts čempiones titulu izstājusies vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bratislavas "Slovan", kas izbraukumā ar 1:2 pagarinājumā atzina "Zvolen" pārākumu, sērijā piekāpjoties ar 1-4. 28 gadus vecais Gudļevskis šovakar atvairīja 40 no 42 pretinieku metieniem. Vārtsargs šosezon aizvadīja 11 spēles Slovākijas līgā un 26 mačus Austrijas atklātajās meistarsacīkstēs.

Krievijas Augstākās līgas (VHL) fināla ceturtajā mačā Novokuzņeckas "Metallurg" ārpus pieteikuma atstāja uzbrucēju Edgaru Kuldu, Kuzņai ar 7:2 savā laukumā saraujot gabalos Hantimansijskas "Yugra". Sērijā gan joprojām "Yugra" atrodas pārliecinošā vadībā ar 3-1.

Kazahstānas čempionāta finālsērijā līdzsvaru (2-2) atguvusi Leonīda Tambijeva vadītā un aizsarga Edgara Siksnas pārstāvētā Karagandas "Saryarqa", viesos pamatlaikā izlaižot trīs vārtu pārsvaru, taču pagarinājumā ar 4:3 pārspējot Kokšetavas "Arlan".

Soli no Ukrainas čempiones titula nokļuvusi aizsarga Ņikitas Koļesņikova un uzbrucēja Oļega Šišļaņņikova vienība Doņeckas "Donbass", šodien viesos ar 3:1 apspēlējot Kijevas "Sokil" un finālsērijā nostiprinoties priekšgalā ar 3-0.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

     [+] [-]

, 2021-04-21 23:42, pirms 3 gadiem
Gan jau Gudi nemaz nesauks

     [+] [-]

, 2021-04-22 08:14, pirms 3 gadiem
njaa, interesanti, vai Gudi vispār izsauks?
Laikam jau drīzāk, ka nē..

     [+] [-]

, 2021-04-22 08:23, pirms 3 gadiem
Easton77 rakstīja: Gan jau Gudi nemaz nesauks
a vajag?
izlasei atlikušas 2 pārbaudes spēles - tur jau drīzāk laiku dalīs Kalniņš ar Ivaru.