Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Reķim rezultatīva piespēle DEL spēlē un pārliecinoša uzvara

Rolands Eliņš

Reķim rezultatīva piespēle DEL spēlē un pārliecinoša uzvara
Arvīds Reķis
Foto: Hockeyweb.de

Vācijā, DEL turnīrā, spēles aizvadījuši Latvijas pieredzējušie hokejisti Herberts Vasiļjevs un Arvīds Reķis. Vasiļjeva „Pinguine” cieta zaudējumu, bet Reķis „Panther” uzvarā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Herberts Vasiļjevs spēli pret līgas vicelīderi „Eisbaren” noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens, kā arī izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet viņa pārstāvētā „Pinguine” cieta zaudējumu ar 2:3. Savukārt Arvīds Reķis ar rezultatīvu piespēli sekmēja „Panther” pārliecinošo uzvaru pār „Mannheim” ar 5:1. Reķim arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens. Pieredzējušais aizsargs sezonas 20 spēlēs izcēlies ar sešiem punktiem (1+5).

„Panther” šobrīd ieņem desmito vietu līgā, kas ir pēdējā, kas ļaus piedalīties izslēgšanas spēlēs, savukārt Vasiļjeva komandai klājas daudz bēdīgāk un pagaidām pēdējā 14. vieta, turklāt atstatums no 12. pozīcijas sasniedzis jau 13 punktus.

Āzijas hokeja līgā rezultatīvi turpina spēlēt Sergejs Pečura, kurš ar divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja „Sakhalin” ar 8:2 sakaut Dienvidkorejas komandu „High1”. Pečuras komanda ir šīs līgas pārliecinoša līdere ar 24 uzvarām 33 spēlēs, bet Latvijas uzbrucējs izcēlies ar 29 punktiem 32 mačos.

EBEL turnīrā Zintis Nauris Zuševics bija Grācas „99ers” sastāvā izbraukuma mačā pret ungāru „Fehervar”, taču viņa komanda cieta zaudējumu ar 1:5. Līgas kopvērtējumā Grācas komanda ieņem priekšpēdējo vietu, apsteidzot tikai pārliecinošo pastarīti Ļubļanas „Olimpija”.

Krievijas Augstākajā līgā Artūrs Ozoliņš palīdzēja „Angarsk” ar 3:2 pārspēt „Krasnoyarsk”. Ozoliņš ar punktiem neizcēlās, bet viņa komanda pakāpusies uz sesto vietu. „Krasnoyarsk”, kuras sastāvā ir Ainārs Podziņš, savukārt ieņem 18. vietu 26 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...

     [+] [-]

, 2015-12-20 21:59, pirms 9 gadiem
tiešām Reķins...Reķis??

     [+] [-]

, 2015-12-21 10:44, pirms 9 gadiem
Ēriks Ozollapa palīdzēja ar 3 rezultatīvām piespēlēm Invicta Dynamos uzvarā pār London Raiders 7:1 . Sezonā (18+15)