Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Širokovam 1+1, Jekimovam vārti, Ozoliņam piespēle

Širokovam 1+1, Jekimovam vārti, Ozoliņam piespēle
Roberts Jekimovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien VHL regulārās sezonas ietvaros, uzvaras izcīnija gan Alekseja Širokova, gan Artūra Ozoliņa pārstāvētās vienības, kuru labā, ar rezultativitātes punktiem izcēlās arī abi latvieši. Savukārt Dānijā vārtus guva Roberts Jekimovs, bet uzvaras pēcspēles metiens padevās Laurim Bajarunam, kurš spēlē Slovākijā.

Čehijas "Tipsport Extraliga" savstarpējo maču aizvadīja Roberta Bukarta un Jēkaba Rēdliha pārstāvētās vienības. Uzvaru šajā mačā izcīnija Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie", kas ar 5:2 pārspēja Bukarta "Zlin" vienību. Bukarts, šajā mačā, uz laukuma pavadīja 08:58 minūtes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem, bet Rēdlihs šajā mačā nepiedalījās.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL), uzvaras izcīnija latviešu pārstāvētās komandas. Vispirms Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak" ar 4:0 uzveica "Buran" vienību. Ozoliņš, šajā mačā, uz ledus pavadīja 12:43 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, četriem metieniem, divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Savukārt Alekseja Širokova pārstāvētā "Zvezda" ar 7:1 pārspēja "Sokol" vienību. Širokovs spēlēja pirmajā virknējumā, uz ledus pavadot 13:13 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar diviem (1+1) rezultativitātes punktiem, četriem metieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Šveices NLA līgā, zaudējumu piedzīvoja Ivara Punnenova pārstāvētā "Tigers", kas ar 3:6 atzina "Davos" pārākumu. Punnenovs vārtos stājās pie rezultāta 0:4, kad bija nospēlētas 15:38 minūtes. Latviešu vārtsargs sev atvēlētajā laikā, tika galā ar desmit no 12 pretinieku metieniem.

Austrijas spēcīgākajā čempionātā, uzvaru pēcspēles metienos izcīnija Zinta Naura Zuševica pārstāvētā "99ers", kas ar 3:2 uzveica "Bulldogs" vienību. Zuševics spēlēja ceturtajā virknējumā, statistikā neatzīmējoties.

Dānijas "Metal Ligaen" ar vārtiem šodien izcēlies Roberts Jekimovs, bet tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai "Stars" izcīnīt uzvaru, jo tā ar rezultātu 2:7 atzina "Bulldogs" vienību. Latvietis spēlēja pirmajā virknējumā, izdarot divus metienus pa vārtiem.

Slovākijas "Extraliga" čempionātā, uzvaru izcīnija Jāņa Andersona pārstāvētā "Zvolen", kas ar 3:1 uzveica Koba Jasa un Artūra Mickeviča pārstāvēto "Skalica" vienību. Neviens no latviešiem šajā mača statistikā neatzīmējās. Citā spēlē Laura Bajaruna pārstāvētā "Poprad" ar 2:1 pēcspēles metienos uzveica "Banska Bystrica" vienību. Bajarunam šajā mačā uzvaras pēcspēles metiens. Bet Edgara Branča un Mārtiņa Giptera pārstāvētā "Skalica" ar 1:5 atzina "Košice" vienības pārākumu. Brancim šajā mačā -2, bet Gipters statistikā neatzīmējās.

Vācijas DEL čempionātā, zaudējumu piedzīvoja Herberta Vasiļjeva pārstāvētā "Pinguine", kas ar 1:2 atzina "Dusseldorfer" komandas pārākumu. Vasiļjevs šajā mačā atzīmējās ar četriem metieniem pa vārtiem. Savukārt Arvīda Reķa pārstāvētā "Panther" ar 5:2 sakāva "Grizzlys" komandu. Reķis, šajā mačā, statistikā neatzīmējās.

Somijas "Mestis" līgā, zaudēumu ar rezultātu 3:4 piedzīvoja Kristapa Baževica pārstāvētā "Hermes", kas atzina "Jokipojat" vienības pārākumu. Baževics spēlēja trešajā virknējumā, uz ledus pavadot 17:04 minūtes, kuru laikā izpildīja četrus metienus pa vārtiem.

Polijas čempionātā, Artūra Salijas pārstāvētā "Sanok" ar rezultātu 1:4 atzina "Comarch" vienības pārākumu. Salija spēlēja otrajā aizsargu pārī, statistikā neatzīmējoties.

Izmantotie resursi:
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Hokej.net - o hokeju wiemy wszystko! Hokej na...
Mestis
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
metalligaen.dk
HOME
National League | Swiss Ice Hockey Federation
Hokej.cz - web českého hokeje
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2015-11-21 00:58, pirms 9 gadiem
Aha, lieki komati. Uzreiz autors skaidrs

     [+] [-]

, 2015-11-21 03:40, pirms 9 gadiem
Es zinaju ka vinnesim, ble
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-21 10:31, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Širokovs KHL par lēnu ?
Širokovs speiloj CSKA ferma, i iz CSKA jam izasist ir nareali, Sirokovs iz dūtū momentu ir 2-3 rezultatīvuokais sovā VHL klubā, bet nu patstuoveigajīm VHL spīlerim jis ir daleitā 1-2 vīta... Bet tai kai Sirokovs ir legionars i CSKA jau ir 6 legionāri, tod juo pasaruodeisonos KHL ir moz ticama, jū tiks dūta prīksrūka krīvim, kas KHL nav legionari..