Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim 1+1, A. Ševčenko un M. Širokovam pa vārtiem

Agris Suveizda

Brahmanim 1+1, A. Ševčenko un M. Širokovam pa vārtiem
Edijs Brahmanis
Foto: Denis Kulik/ Hcgomel.com

Eiropas hokeja līgās vārtus guvuši Latvijas spēlētāji Edijs Brahmanis, Artūrs Ševčenko un Maksims Širokovs.

Baltkrievijas Ekstralīgā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Edijs Brahmanis, kura pārstāvētā "Gomel" ar 6:1 sagrāva "Dinamo U20". Brahmaņa rēķinā arī pieci metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +2. Citā mačā vārtus vairākumā guva Artūrs Ševčenko, kurš palīdzēja Novopolockas "Khimik-SKA" ar 4:0 sakaut Grodņas "Neman". Ševčenko viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Brahmanis šosezon 21 spēlē guvis 16 vārtus un snaiperu sarakstā dala pirmo vietu. Tāpat pirmā pozīcija Brahmanim ir arī rezultatīvāko spēlētāju sarakstā (16+14). Ševčenko 20 spēlēs ticis pie astoņiem (6+2) punktiem. "Gomel" ar 45 punktiem 21 mačā 12 komandu konkurencē ieņem piekto vietu, bet Novopolockas komanda ar 23 punktiem ir astotajā pozīcijā.

Itālijā uzvaras vārtus guva Maksims Širokovs, kurš palīdzēja "Vipiteno" ar 4:0 pieveikt "Gherdeina". Širokovam divi metieni pa vārtiem. Kazahstānā uzvaru svinēja "Arlan", kas ar 3:2 apspēlēja "Gornyak". Uzvarētāju rindās spēlēja Elvijs Biezais, kurš nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

Izmantotie resursi:
Динамо U-20 vs ХК Гомель - BLR - Экстралига - ...
Неман Гродно vs Химик-СКА Новополоцк - BLR -...
vesti.kz
SSI Vipiteno Weihenstephan vs HC Gherdeina...

     [+] [-]

, 2015-11-19 23:37, pirms 9 gadiem
Ar panākumu!