Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bindulis paraksta līgumu ar "Lake Superior State" universitāti

Bindulis paraksta līgumu ar "Lake Superior State" universitāti
Kristofers Bindulis

Latviešu hokejists Kristofers BIndulis parakstījis līgumu ar "Lake Superior State" Universitātes komandu, līdz ar to, no nākamās sezonas viņš pārstāvēs NCAA 1. divīzijas čempionātu, kurā šogad spēlē cits latviešu hokejists Teodors Bļugers.

Bindulis šo sezonu aizvada Ziemeļamerikas hokeja līgas (NAHL) Astonas "Rebels" komandā un šobrīd ir komandas rezultatīvākais hokejists ar 17 spēlēs sakrātiem 16 (3+13) rezultativitātes punktiem, kā arī desmit soda minūtem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Kris ir iepazinis šo līgu un tās līmeni. Mēs komandā vēlējāmies kādu ar pieredzi, kas pieņem pareizus lēmumus un tādu spēlētāju mēs dabūjām. Viņš nekad netaisa paniku. Mēs devām viņam iespēju attīstīties un parādīt uz ko viņš ir spējīgs. VIņš ir brīnišķīgs cilvēks un ir pelnījis šo iespēju. Viņš ir viens no mūsu kapteiņiem un es nevarētu būt laimīgāks par viņu." tā par Binduli izsakās "Rebels" galvenais treneris Džo Kombs.°

"Esmu ļoti priecīgs, parakstot līgumu ar "Lake Superior State" un par pārcelšanos nākamajā līmenī. Esmu patiešām pateicīgs visiem cilvēkiem, kuri palīdzeja un kuri bija ar mani kopā, lai sasniegtu manus mērķus", tā par šo notikumu izsakās pats Bindulis.

Bindulis ir pārstāvējis arī Latvijas izlasi gan U-18, gan U-20 pasaules čempionātos, kuros ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Izmantotie resursi:
Aston defenseman Bindulis makes NCAA DI...

     [+] [-]

, 2015-11-19 21:03, pirms 9 gadiem
Nezināju, ka students var noslēgt līgumu ar universitāti.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-19 22:04, pirms 9 gadiem
Labrīt, kurā klasē tu mācies? Jebkurš students slēdz līgumu ar augstkolu, kurā ir atrunāta studiju maksa un citi noteikumi.

     [+] [-]

, 2015-11-19 22:08, pirms 9 gadiem
Sharps rakstīja: Nezināju, ka students var noslēgt līgumu ar universitāti.
'has committed' laikam tomēr nebūs tas pats, kas parakstīt līgumu... autors te drusku ir nošāvis greizi.

Kas iestāsies universitātē, tad gan tiks parakstīts līgums ar augstskolu. Par studijām.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-19 22:10, pirms 9 gadiem
Neesmu tāds hokeja speciālists, kurš zina visus hokejistus, tāpēc mani interesē, kurā pozīcijā spēlē Bindulis. Rakstā to neatrodu.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-19 22:16, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: 'has committed' laikam tomēr nebūs tas pats, kas parakstīt līgumu... autors te drusku ir nošāvis greizi.

Kas iestāsies universitātē, tad gan tiks parakstīts līgums ar augstskolu. Par studijām.
kad parakstīs NLI (national letter of intent) tad spēlēs jeb varēs teikt, ka parakstīts līgums par studijām un spēlēšanu studentu komandā...tagad tas tāds kā nodomu protokols jeb NCAA "drafts".
šāds komintments Haraldam Eglem jau ir 2-3 sezonas, bet līdz NLI netiek nekādi...
Robertam Šmitam tieši tas pats.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-19 22:16, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Neesmu tāds hokeja speciālists, kurš zina visus hokejistus, tāpēc mani interesē, kurā pozīcijā spēlē Bindulis. Rakstā to neatrodu.
aizsargs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja