Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubinam zaudējums pirmajā play-off mačā

Rubinam zaudējums pirmajā play-off mačā
Kristiāns Rubins
Foto: eliteprospects.com

Zaudējumu pirmajā 1/8 fināla mačā piedzīvoja Kristiāns Rubins un viņa pārstāvētā "Vasteras", kas ar 0:3 piekāpās "Djurgardens", bet kvalifikācijā uz "Allsvenska", otro neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja Ņikitas Koļesņikova pārstāvetā "Vasterviks"

Zviedrijas SuperElit izslēgšanas spēlēs, 1/8 fināla maču aizvadīja Kristiāna Rubina pārstāvētā "Vasteras", kas mājās ar rezultātu 0:3 piekāpās "Djurgardens" vienībai. Rubins maču aizvadīja pirmajā aizsargu pārī, statistikas ailēs neatzīmējoties. Sērija notiek līdz kādas komandas divām uzvarām, šobrīd sērijā "Vasteras" atrodas iedzinējos ar 0:1.

Trešo spēli, par iekļūšanu Zviedrijas "Allsvenska" aizvadīja Ņikitas Koļesņikova pārstāvētā "Vasterviks", kas ar 0:3 piekāpās "Sundsvall" vienīaiu. Koļesņikovs šajā mačā nepiedalījās. Pēc trim aizvadītām spēlēm "Vasterviks" ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem atrodas pēdējā, sestajā pozīcijā. Nākamā spēle paredzēta 20. Martā pret "Pantern" vienību.

Eiropas līgās spēlējošo hokejistu sekmes, 18. marts.

Līga (Valsts)Hokejists (Poz.)KomandasRez.Stat. spēlēStat. sezonā/play-off
SuperElit (Zviedrija)K. Rubins (A) Vasteras – Djurgardens0:3-31 sp. 4+3; 1 sp. 0+0
Kvalifikācija uz Allsvenska (Zviedrija)Ņ.Koļesņikovs (A) Vasterviks – Sundsvall0:3nespēlēja16 sp. 2+4
HockeyEttan (Zviedrija)R. Semjonovs (U) Arboga – Fagersta5:02+0; 5. met; +237 sp. 14+14

Izmantotie resursi:
stats.swehockey.se