Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Pujacs, Bajaruns un Biezais panāk izlīdzinājumu finālos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pujacs, Bajaruns un Biezais panāk izlīdzinājumu finālos
Georgijs Pujacs
Foto: hokej.sk

Slovākijas hokeja līgas finālā izlīdzinājumu 2-2 panāca aizsarga Georgija Pujaca un uzbrucēja Laura Bajaruna pārstāvētā "Banska Bystrica", kas savā laukumā ar 4:2 pieveica 'Nitra" hokejistus.

"Banska Bystrica" padevās lielisks sākums, piecu minūšu un 26 sekunžu laikā iegūstot divu vārtu pārsvaru. Lai gan "Nitra" ātri samazināja deficītu līdz minimumam, arī otrajā trešdaļā laukuma saimniekiem izdevās realizēt vairākumu un gūt vēl vienus vārtus. Beigās uzvara tika izcīnīta ar rezultātu 4:2, finālā panākot izlīdzinājumu 2-2. Vakar "Banska Bystrica" uzvarēja ar 5:3. Georgijs Pujacs darbojās otrajā aizsargu pārī, bet Lauris Bajaruns spēlēja ceturtajā maiņā.

Krievijas pēc spēka otrās līgas finālā pirmo zaudējumu (2-1) piedzīvoja Almetjevskas "Neftyanik", kas viesos ar 2:3 zaudēja Iževskas "Izhstal". Izšķirošais izrāviens tika izdarīts trešajā trešdaļā, gūstot divus vārtus 20 sekunžu laikā, turklāt otrais metiens tika izdarīts no šaura leņķa. Pirmajā uzbrucēju virknējumā spēlēja Aleksejs Širokovs.

Čehijā cīņu par izdzīvošanu turpina Karlovi Varu "Energie", kas izbraukumā ar 2:3 piekāpās Ļitvīnovas "Verva", lai gan pirmās trešdaļas beigās divu ar pusi minūšu laikā guva divus vārtus un izvirzījās vadībā ar 2:0. Jēkabs Rēdlihs laukumā pavadīja 19 minūtes un 43 sekundes, nopelnīja četras soda minūtes, bloķēja četrus metienus un vienreiz meta pats. Komanda ar piecām uzvarām un četriem zaudējumiem pašlaik ieņem pēdējo vietu, kas ļautu palikt spēcīgāko komandu sabiedrībā; izdzīvošanas grupā vēl atlikušas trīs spēles.

Kazahstānas finālā būs septītā spēle, jo Kokšetau "Arlan" izbraukumā ar 2:0 pieveica Atirau "Beibarys". Uzvaras vārti tika gūti piecas ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām, kad precīzs bija metiens no distances. Tobrīd laukumā atradās arī latviešu uzbrucējs Elvijs Biezais, kurš spēlēja otrajā virknējumā. Izšķirošais mačs pēc trim dienām.

     [+] [-]

, 2016-04-17 23:19, pirms 8 gadiem
J.Redliha komanda neienjem pedejo, bet gan 2.vietu.

     [+] [-]

, 2016-04-17 23:35, pirms 8 gadiem
Vai, kāds no šiem ir izlases kandidātos? Ja, jā tad paši spēlētāji būtu gatavi doties palīgā izlasei?

  -1 [+] [-]

, 2016-04-18 00:04, pirms 8 gadiem
marka3x3 rakstīja: Vai, kāds no šiem ir izlases kandidātos? Ja, jā tad paši spēlētāji būtu gatavi doties palīgā izlasei?
Jekabs un Pujacs, manuprat, noderetu.

     [+] [-]

, 2016-04-18 01:39, pirms 8 gadiem
Sanāk, ka Bajaruns nav izlases kandidātos? Neesmu dzirdējis, ka viņu publiski piesauktu, kā to, kuru gaida nometnē.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-18 08:36, pirms 8 gadiem
Liekas, Širokovs arī noderētu.. VHL finālistu pirmās maiņas spēlētājs.. izlasei pēc stila 3. vai 4. maiņā būtu daudz labāks par vairākiem pašreizējiem kadriem..

     [+] [-]

, 2016-04-18 10:14, pirms 8 gadiem
marka3x3 rakstīja: Vai, kāds no šiem ir izlases kandidātos? Ja, jā tad paši spēlētāji būtu gatavi doties palīgā izlasei?
treniņos tiek iesaistītas 5 maiņas - lai paņemtu kādu jaunu, kāds no nometnē esošajiem ir jāatskaita. Tāpat jau šonedēļ ieradīsies Zemgus, kāds būs jāatskaita - iespējams, atkritīs Bičevskis traumas dēļ. Vai Bajaruns ir pastiprinājums esošajā situācijā - diez vai. Par aizsargiem, vairāk kārt ir minēts, ka Pujacs tiek gaidīts, iespējams, Jerofejeva trauma ieviesa savas korekcijas un tagad arī Jēkabs tiks gaidīts. Viņam klubā pēdējā spēle svētdien, 24. aprīlī.