Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ozoliņam piespēle, Tambijevam divi vārti

Ozoliņam piespēle, Tambijevam divi vārti
Artūrs Ozoliņš
Foto: www.hcdizel.ru

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) šodien spēles aizvadīja visu latviešu pārstāvētās komandas. Vienīgais ar rezultativitātes punktiem atzīmējās Artūrs Ozoliņš, kuram rezultatīva piespēle. Savukārt Ungārijā, divi vārti Kirilam Tambijevam, bet viņa komandas biedram Kalvim Ozolam, divas rezultatīvas piespēles.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) spēles aizvadīja visu latviešu pārstāvētie klubi. Vispirms Jura Upīša un Artūra Ozoliņa pārstāvētais "Ermak" ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās "Himik" vienībai. Upītis spēlēja otrajā maiņā, uz ledus pavadot 12:16 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar četrām soda minūtēm, bet Ozoliņš spēlēja trešajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 16:02 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Citā mačā Edgara Siksnas un Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētā "Saryarka" ar 3:2 uzveica Alekseja Širokova pārstāvēto "Zvezda" vienību. Siksna spēlēja otrajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 18:10 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar diviem metieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet Jakovļevs spēlēja trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 12:14 minūtes, kuru laikā, viņš atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem. Savukārt zaudētāju rindās, Širokovs spēlēja pirmajā maiņā, uz ledus pavadot 14:24 minūtes, kuru laikā, viņš atzīmējās ar diviem metieniem, četrām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Visbeidzot Rolanda Gritāna pārstāvētā "Zvezda-VDV" ar 3:2 pēcspēles metienos uzveica "Dizel" vienību. Latviešu aizsargs spēlēja ceturtajā virknējumā, uz ledus pavadot vien 05:25 minūtes, kuru laikā, statistikā neatzīmējās.

Dānijas "Metal Ligaen", zaudējumu piedzīvoja Roberta Jekimova pārstāvētā "Stars", kas ar 1:2 pēcspēles metienos, atzina "SønderjyskE" vienības pārākumu. Jekimovs spēlēja pirmajā virknējumā, mača statistikā, atzīmējoties ar vienu metienu.

Ungārijas čempionātā, uzvaru pagarinājumā izcīnija Kirila Tambijeva un Kalvja Ozola pārstāvētā "Csíkszereda", kas ar 4:3 uzveica "Ferencvarosi" vienību. Uzvarētāju sastāvā, Tambijevs spēlēja pirmajā maiņā, gūstot divus vārtus, kā arī izdarot četrus metienus pa vārtiem. Tāpat arī Ozols spēlēja pirmajā virknējumā, izdarot piecus metienus, nopelnot divas rezultatīvas piespēles, kā arī divas soda minūtes.

  +6 [+] [-]

, 2015-11-16 23:38, pirms 9 gadiem
Šāds virsraksts derēja pirms 15 gadiem, der arī tagad

  +4 [+] [-]

, 2015-11-17 01:51, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Šāds virsraksts derēja pirms 15 gadiem, der arī tagad
Tā viņš ir, laiks iet, bet joprojām piespēlē Ozoliņš un met Tambijevs

     [+] [-]

, 2015-11-17 04:49, pirms 9 gadiem
Ozo ļoti izmainījies! Nemaz nezināju, ka turpina spēlēt.