Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kalvis Ozols no Zviedrijas atgriežas Francijas čempionātā

Rolands Eliņš

Kalvis Ozols no Zviedrijas atgriežas Francijas čempionātā
kalvis Ozols. Foto: anglethormadipaysbasque.fr

Latvijas hokeja aizsargs Kalvis Ozols pievienojies Francijas augstākās līgas klubam "Anglet", paziņojis klubs.

Kalvis Ozols sezonas sākumā pārstāvēja Zviedrijas pēc spēka trešā līmeņa līgas klubu "Tranas AIF". Sezonas ievadā septiņās spēlēs viņš guva vienus vārtus. Tā bija viņa pirmā pieredze Zviedrijas hokejā, un tagad tā ir noslēgusies, Ozolam mainot komandu.

Francijas "Anglet" paziņojusi par viņa pievienošanas savam sastāvam sezonas turpinājumā. Šī komanda Francijas "Ligue Magnus" sezonu sākusi pieticīgi un 13 spēlēs guvusi tikai trīs uzvaras, kas pagaidām liek ieņemt desmito vietu kopvērtējumā.

"Anglet" pārstāv arī Emīls Ģēģeris, kurš ar pieciem vārtiem ir komandas labākais vārtu guvējs. Sezonas ievadā šajā komandā spēlēja arī Oskars Batņa, kurš tagad pārcēlies uz Somiju.

Ozols Francijas hokeja līgā jau spēlējis, darot to pirms diviem gadiem "Lyon" rindās un pirms septiņiem gadiem "Mont-Blanc" sastāvā. Ozols savās leģionāra gaitās spēlējis arī Ungārijā, Polijā, Norvēģijā un Rumānijā, kā arī vienu sezonu izmēģināja spēkus Ziemeļamerikā.

Izmantotie resursi:
https://anglethormadipaysbasque.fr/...

  +1 [+] [-]

, 2021-11-15 17:58, pirms 3 gadiem
Loti svariga informacija!!!

     [+] [-]

, 2021-11-15 23:36, pirms 3 gadiem
Celtnieks Ēriks, starp citu, no Balvu celtnieku brigādes pārcēlies uz Gulbenes mežcirtēju uzņēmumu ""Bebri". Globāli, tikpat zīmīga/nenozīmīga informācija.