Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābola gols kaldina uzvaru pirmajā pārspēlē, Ozola ''Jihlava'' pārsteidz Čehijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ābola gols kaldina uzvaru pirmajā pārspēlē, Ozola ''Jihlava'' pārsteidz Čehijā
Rodrigo Ābols. Foto: Rögle BK

Latvijas izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols Zviedrijas čempionāta pirmajā izslēgšanas cīņā guva vārtus, kaldinot ''Rogle'' uzvaru. Fiasko Čehijas otrajā līgā piedzīvoja Frenka Razgala pārstāvētā komanda, kas sērijā zaudēja Patrika Ozola komandai.

Zviedrija

Rodrigo Ābola pārstāvētā ''Rogle'' Zviedrijas čempionāta (SHL) pārspēles par vietu ceturtdaļfinālā sāka ar uzvaru mājās pār ''Timra'' – 4:1. Ābols guva mājinieku trešos vārtus.

• Latviešu uzbrucējs uz ledus pavadīja 16:08 minūtes. Sev atvēlētajā laikā centrs izdarīja piecus metienus, no kuriem viens lidoja vārtu tīklā, uzvarēja deviņos no 16 iemetieniem, veica četrus spēka paņēmienus un iekrāja +/- rādītāju plus viens.

• Ceturtdaļfinālam pret pamatturnīra uzvarētāju ''Farjestad'' kvalificēsies komanda, kas pirmā izcīnīs divas uzvaras. Otrā spēle ''Timra'' mājvietā norisināsies sestdien.

Somija

Anrī Ravinska pārstāvētā ''Mestis'' līgas komanda ''Kettera'' pirmajā ceturtdaļfināla duelī ar 2:3 savā laukumā piekāpās ''Kiekko-Pojat''. Ravinskis nospēlētajās 14:38 minūtēs izpildīja trīs metienus. Sērijā līdz četrām uzvarām otrā spēle norisināsies sestdien.

Ernesta Ošenieka pārstāvētā ''Hermes'' ceturtdaļfināla sēriju sāka ar uzvaru viesos pār Helsinku ''Jokerit'' – 3:1. Latvietis ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, uz ledus pavadītajās 20:26 minūtēs izpildot trīs metienus. Ošeniekam arī divas soda minūtes un +/- rādītājs plus divi.

Slovākija

Haralda Egles pārstāvētā ''Liptovsky Mikulas'' piedzīvoja pirmo zaudējumu Slovākijas Ekstralīgas astotdaļfinālā, ar 4:7 mājās zaudējot ''Zvolen''. Egles komanda sērijā atrodas iedzinējos ar 1-2. Nākamā spēle gaidāma jau rītdien.

• Egle laukumā pavadīja 16 minūtes, to laikā izdarot vienu metienu. Uzbrucējs bija pārāks deviņos no 17 iemetieniem un nopelnīja +/- rādītāju mīnus pieci.

Čehija

• Pēc spēka otrajā līgā Daniela Bērziņa pārstāvētā ''Vsetin'' sasniedza pusfinālu, ar 6:2 pieveicot ''Prerov'' un sērijā triumfējot ar 3-1. Uzbrucējs spēlēja 15 minūtes, izdarīja vienu metienu un uzvarēja piecos no 12 iemetieniem.

• Turpat otrajā līgā fiasko piedzīvoja pamatturnīra uzvarētāja ''Poruba'', ko pārstāv Frenks Razgals, šovakar ar 3:5 viesos zaudējot Patrika Ozola ''Jihlava'' un kapitulējot sērijā ar 1-3. Razgalam nepilnās 14 minūtēs pieci metieni un +/- rādītājs plus viens, bet Ozolam 18:37 minūtēs viens bloķēts metiens un +/- plus viens.

Kazahstāna

Edgara Siksnas pārstāvētā ''Kokshetau'' Kazahstānas čempionāta pusfināla pirmajā mačā ar 2:0 apspēlēja ''Karaganda''. Latvietis ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās. Sērija ritēs līdz četrām vienas komandas uzvarām. Par otru vietu finālā sacenšas Astanas ''Nomad'' un ''Aktobe''.

Polija

• 27 gadus vecais Kristaps Jākobsons ar rezultatīvu piespēli trešā perioda izskaņā kaldināja ''Unia Oswiecim'' minimālu uzvaru ar 1:0 pār ''Krakow'' Polijas čempionāta ceturtdaļfināla izšķirošajā septītajā mačā. Pusfinālā Jākobsona komandai pretī stāsies ''Tychy''.

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se/
https://www.hokej.cz/
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/
https://mestis.fi/fi/

     [+] [-]

, 2024-03-15 07:59, pirms 7 mēnešiem
Rodrigo smuki novāca aizsargu.

     [+] [-]

, 2024-03-19 09:11, pirms 7 mēnešiem
Daniela Mūrnieka vārti - https://youtu.be/UWUpsSKRgZk

     [+] [-]

, 2024-03-19 09:22, pirms 7 mēnešiem
Frenka Razgala vārti - https://youtu.be/i-YnVw7u4RY

     [+] [-]

, 2024-03-19 09:31, pirms 7 mēnešiem
Rodrigo Ābola vārti - https://youtu.be/mYtxZfT1JhU