Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čukste pievienojies Somijas klubam Lahti "Pelicans"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čukste pievienojies Somijas klubam Lahti "Pelicans"
Kārlis Čukste. Foto: Raimonds Volonts

Somijas hokeja čempionāta devītās vietas īpašniece Lahti "Pelicans" paziņojusi par līguma parakstīšanu ar aizsargu Kārli Čuksti, kurš līdz šim pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo", bet pēc sezonas izbeigšanas līgums tika lauzts.

24 gadus vecais Kārlis Čukste šosezon laukumā devās 34 spēlēs, izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Viņam tas bija pirmais gads Rīgas "Dinamo" kreklā. Pēc tam, kad tika pieņemts lēmums par KHL regulārās sezonas izbeigšanu, vairāki spēlētāji lauzuši līgumus, lai izmantotu iespēju sezonu turpināt citos Eiropas klubos.

Čukste pievienojies Somijas klubam Lahti "Pelicans", kas 15 komandu konkurencē ieņem devīto vietu. Septītajai līdz desmitajai vietai būs jāpiedalās pārspēlēs, lai nodrošinātu izslēgšanas mačus, kuros automātiski iekļūs sešas labākās komandas.

Latvijas izlasi olimpisko spēļu kvalifikācijā pārstāvējušais Čukste bija iekļauts arī Pekinas olimpisko spēļu sastāvā, taču pozitīvas kovida analīzes liedza viņam lidot uz Pekinu kopā ar komandu. Pēc tam tika pieņemts lēmums, ka Čukste nedosies uz Ķīnu, kamēr identiskā situācijā nokļuvušais Artūrs Kulda pievienojās Latvijas izlasei.

Izmantotie resursi:
https://pelicans.fi/fi-fi/article/u...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-14 17:10, pirms 2 gadiem
Beidzot normālā līgā!

  -1 [+] [-]

, 2022-02-14 17:12, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Beidzot normālā līgā!
Malacītis, uzkačāja skilus RD, tagad arī FIN līgā var tikt.

     [+] [-]

, 2022-02-14 17:20, pirms 2 gadiem
Beidzot vares sakt progreset!

  -1 [+] [-]

, 2022-02-14 17:36, pirms 2 gadiem
Churbans Toljiks rakstīja: Beidzot vares sakt progreset!
Tavā uztverē, tādā līmenī, kā Čukste ir tagad, viņš atnāca trenēties hokejā un nekad viņam nav bijis nekāds progress un tas tikai sāksies, sākot spēlēt Somijas līgā?
Pajoliņ, domā ko raksti!

     [+] [-]

, 2022-02-14 20:00, pirms 2 gadiem
Novēlu veiksmi Somijā !