Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jekimovam rezultatīva piespēle, komandai uzvara

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Jekimovam rezultatīva piespēle, komandai uzvara
Roberts Jekimovs zelta ķiverē
Foto: uutisaalto.fi

Uzvaru šovakar izcīnījusi Roberta Jekimova pārstāvētā SM līgas vienība "SaiPa", kas sīvā cīņā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja "KalPa" hokejistus. Latviešu uzbrucējs mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Spēles sākums veiksmīgāks izvērtās "KalPa" spēlētājiem, kas spēja dominēt laukumā, perioda devītajā minūtē atklājot mača rezultātu. Pāris minūtes vēlāk komandai izdevās panākt jau 2:0, vārtus gūstot Kreigam Smitam.

Otrās trešdaļas ievadā pēc Jekimova piespēles 1:2 panāca Ville Koho. "SaiPa" laukumā bija nedaudz aktīvāki par pretiniekiem, trešā perioda vidū spējot gūt arī otros vārtus spēlē, neizšķirtu panākot Juha Koivisto. Kamēr papildlaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem, pēcspēles metienu sērijā izšķirošo bullīti vārtos raidīja Ville Koho.

Pēc vairāku spēļu pārtraukuma Roberts Jekimovs un Ville Koho spēlēja komandas pirmajā maiņā, šoreiz kopā ar Tomi Jokinenu. Latviešu uzbrucējs uz laukuma pavadīja 20:21 minūtes, to gaitā ne vien atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli, bet arī izdarot piecus metienus pa pretinieku vārtiem.

Divpadsmit šosezon aizvadītajās spēlēs latviešu uzbrucējs atzīmējies ar astoņiem (5+3) rezultativitātes punktiem, līgas rezultatīvāko sarakstā ierindojoties 36. pozīcijā. Vidēji hokejists laukumā atradies 15:07 minūtes spēlē.

Nākamo spēli "SaiPa" aizvadīs otrdien, 16. oktobrī, kad tiksies ar Oulu "Karpat" vienību. "SaiPa" ar 13 spēlēs izcīnītiem 19 punktiem līgas kopvērtējuma tabulā pašlaik atrodas astotajā vietā.

Izmantotie resursi:
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga

     [+] [-]

, 2012-10-14 20:56, pirms 12 gadiem
ueee