Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram rezultatīva piespēle, Bukarts un "Zlin" iekļūst nākamajā kārtā

Balceram rezultatīva piespēle, Bukarts un "Zlin" iekļūst nākamajā kārtā
Rūdolfs Balcers (Sportacentrs.com foto)

Norvēģijas "Get Ligaen" šodien ar rezultatīvu piespēli izcēlies Rūdolfs Balcers, palīdzot Stavangeras "Oilers" uzvarēt pretinieku ar 6:1, savukārt Slovākijā, uzvaras izcīnija abas latviešu pārstāvētās vienības. Bet Čehijas "Extraliga" izslēgšanas spēļu pirmo kārtu pārvarējusi Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin" vienība.

Norvēģijas "Get Ligaen" izslēgšanas spēļu pirmās kārtas otros mačus aizvadīja abu latviešu pārstāvētās vienības. Vispirms Rūdolfs Balcers un Stavangeras "Oilers" ar 6:1 sakāva Manglerudas "Star" vienību. Balcers šajā mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Sērijā ar 2:0 vadībā ir "Oilers" hokejisti. Savukārt Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog" ar 4:7 atzina "Stjernen" vienības pārākumu. Ponomarenko šajā mačā nepiedalījās. Sērijā rezultāts neizšķirts - 1:1.

Čehijas "Extraliga" izslēgšanas spēļu pirmās kārtas piektajā mačā uzvaru izcīnija Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin", kas ar 3:2 pagarinājumā pieveica Triņecas "Ocelari", tādējādi iekļūstot nākamajā kārtā. Bukarts uz laukuma pavadīja 19:20 minūtes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem. Savukārt cīņu par izdzīvošanu turpina Jēkaba Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie", kas šodien ar 2:3 piekāpās Ļitvinovas "Verva" vienībai. Rēdlihs šim mačam netika pieteikts.

Slovākijas čempionāta izslēgšanas spēļu ievadā uzvaru izcīnija Georgija Pujaca un Laura Bajarūna pārstāvētā "Banksa Bystrica", kas ar 3:0 uzveica Trenčinas "Dukla" vienību. Pujacs spēlēja otrajā virknējumā, statistikā neatzīmējoties, savukārt Bajaruns mačam netika pieteikts. Citā spēlē Jāņa Andersona un Renāra Demitera pārstāvētā "Zvolen" ar 3:2 pagarinājumā uzveica "Poprad" vienību. Andersons spēlēja otrajā virknējumā, atzīmējoties ar negatīvu lietderību -1, savukārt Demiters spēlēja trešajā virknējumā, sapelnot 16 soda minūtes. Bet cīņu par vietas saglabāšanu ar zaudējumu iesāka Mārtiņa Giptera pārstāvētā "Pieštany", kas ar 0:1 atzina "Bardejov" vienības pārākumu. Kopumā komandām būs jāizvada 12 kārtas, kurās tiks izcīnīta vienīga ceļa zīme uz Slovākijas spēcīgāko čempionātu 2016./ 2017. gada sezonā.

Krievijas VHL čempionāta ceturtdaļfinālu spēlēs, uzvaru izcīnija Artūra Kuzmenkova pārstāvētā "Toros", kas ar 4:1 uzveica Edgara Siksnas pārstāvēto "Saryarka" vienību. Kuzmenkovs spēlēja ceturtajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 9:31 minūti, kuru laikā atzīmējās ar divām soda minūtēm, bet Siksna spēlēja trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 13:46 minūtes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, kā arī iekrāja divas soda minūtes. Rezultāts sērijā neizšķirts - 1:1. Citā duelī tikās Alekseja Širokova pārstāvētā "Ņeftjaņik" un Artūra Ozoliņa pārstāvētā "Ermak". Uzvaru izcīnija Širokova pārstāvētā vienība, kas ar 3:1 uzveica Ozoliņa pārstāvēto "Ermak". Širokovs spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 15:25 minūtes, kuru laikā statistikā neatzīmējās, savukārt Ozoliņš spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā, uz ledus pavadot 15:08 minūtes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem.

Āzijas līgas pusfinālu otrajā mačā, Sergeja Pečuras pārstāvētā "Sakhalin" ar 5:1 uzveica "Cranes" vienību. Pečura šajā mačā statistikā neatzīmējās. Rezultāts sērijā 2:0 par labu "Sakhalin".

Anglijas spēcīgākajā čempionātā savstarpējo maču aizvadīja Mārtiņa Poreja un Ņikitas Koļesņikova pārstāvētās vienības. Graujošu uzvaru šajā mačā izcīnija Poreja "Stars", kas ar 13:2 pieveica Koļesņikova "Capitals" vienību. Porejs statistikā neatzīmējās, bet Koļesņikovam rezultatīva piespēle. Citā mačā Ričarda Birziņa pārstāvētā "Storm" ar 3:6 atzina "Clan" vienības pārākumu. Birziņš šajā mačā statistikā neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
Hjem
Tipsport Extraliga | Hokej.cz - web českého hokeje
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
ASIA LEAGUE ICE HOCKEY

     [+] [-]

, 2016-03-17 06:43, pirms 9 gadiem
Ēriks Ozollapa guva 4 vārtus Invicta Dynamos uzvarā pār Milton Keynes Thunder ar 9:0. Sezonā latviešu uzbrucējam 42 spēlēs iekrāti jau 86 punkti (42+44)