Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čukstem, Eglem un Balceram 1+1, Dzierkalam un Krastenbergam rezultatīvas piespēles, Žohovam 1+3

Čukstem, Eglem un Balceram 1+1, Dzierkalam un Krastenbergam rezultatīvas piespēles, Žohovam 1+3
Kārlis Čukste
Foto: Chicago Steel

Šonakt vairākās Ziemeļamerikas hokeja līgās, rezultatīvas spēles aizvadījuši latviešu hokejisti. Kvebekas Junioru hokeja līgā rezultatīva piespēle Mārtiņam Dzierkalam. NCAA pirmās divīzijas čempionātā ar 1+1 atzīmējušies gan Haralds Egle, gan Kārlis Čukste. Vārti un rezultatīva piespēle Rietumu hokeja līga Rūdolfam Balceram, savukārt Ziemēļamerikas hokeja līga ar 1+3 atzīmējies Ēriks Žohovs.

Amerikas hokeja līgā (AHL) zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvoja Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūzas "Crunch", kas ar 2:3 atzina Bridžportas "Sound Tigers" pārākumu. Gudļevskis šajā mača tika galā ar 23 no 25 pretinieku metieniem. Citā spēlē Ņikitas Jevpalova pārstāvēta San Hosē "Barracuda" ar 3:5 atzina Teksasas "Stars" pārākumu. Jevpalovam šajā mačā viens metiens pa vārtiem. Bez Riharda Bukarta ierindā, Springfīldas "Thunderbirds" ar rezultātu 3:1 uzveica Seintdžounsas "IceCaps". Savukārt zaudējumu piedzīvoja savainotā Teodora Bļugera pārstāvētā "Penguins", kas ar 0:3 piekāpās Toronto "Marlies" vienībai.

Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) zaudējumu pagarinājumā piedzīvoja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā "Huskies", kas ar 3:4 atzina "Remparts" pārākumu. Dzierkalam šajā mačā rezultatīva piespēle, viens metiens, trīs spēka paņēmieni un pozitīva lietderība +1. Savukārt uzvaru izcīnija Rodrigo Ābola pārstāvētā "Titan", kas ar 3:2 uzveica "Drakkar" vienību. Ābolam šajā mačā viens metiens, uzvareti desmit no 24 iemetieniem, viens spēka paņēmiens un pozitīva lietderība +1.

Ontario hokeja līgā (OHL) uzvaru izcīnija Renāra Krastenberga pārstāvētā "Generals", kas ar 5:4 uzveica "Steelheads" vienību. Krastenbergs šajā mača izcēlās ar piespēli, zaudējumu vienīgajā iemetienā, kā arī ar pozitīvu lietderību +1.

Rietumu hokeja līgā (WHL) ar vārtu guvumu izcēlies Latvijas U-20 izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers, palīdzot savai "Blazers" ar 5:2 uzveikt "Raiders" vienību. Balceram šajā mačā vārti un rezultatīva piespēle, divas soda minūtes, pozitīva lietderība +3, ka arī spēles otrās zvaigznes tituls.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) uzvaru izcīnija Vernera Egles pārstāvetā "Capitols", kas ar 4:2 uzveica "Team USA" vienību. Eglem šajā mačā rezultatīva piespēle. Pie pirmā punkta ticis arī Latvijas U-20 izlases kandidāts Eduards Tralmaks, palīdzot sevis pārstāvētajai "Steel" ar rezultātu 4:2 pieveikt "RoughRiders" vienību. Tralmakam šajā mača rezultatīva piespēle un viens metiens pa vārtiem. Citā spēlē, uzvaru izcīnija arī Erlenda Kļaviņa pārstāvētā "Lancers", kas ar 4:3 pieveica "Stampede" vienību. Kļaviņš, kurš darbojās starta peiciniekā, izcēlās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem. Uzvaru izcīnija arī Matīsa Kivlenieka pārstāvētā "Musketeers", kas ar 2:1 uzveica "Black Hawks" vienību. Kivleniekam šajā mačā atvairīti 44 no 45 pretinieku metieniem, kā arī mača pirmās zvaigznes gods.

Ziemeļamerikas hokeja līga (NAHL) uzvaru izcīnija Gvido Jansona un Mareka Mitena pārstāvētā "Rebels", kas ar 3:2 bija pārāka par Filipa Bunča pārstāvēto "Tomahawks" vienību. Uzvarētaju rindās Mitens tika galā ar 19 no 21 pretinieka metieniem, savukārt Jansons šajā mačā nepiedalījās. Zaudētāju rindās, "Tomahawks" kapteinis izcēlās ar vienu metienu un negatīvu lietderību -1. Citā mačā fantastisku sniegumu demonstrēja Ēriks Žohovs, palīdzot Kārļa Zirņa trenētajai "Mudbugs", pagarinājumā ar 4:3 pārspēt "Jackalopes" vienību. Žohovam šajā mača četri (1+3) rezultativitātes punkti, septiņi metieni, divas soda minūtes un pozitīva lietderība +2. Šajā komandā spelē arī Kristaps Jēkabsons un Tomass Zeile, taču pirmais no tiem statistikā neatzīmējās, savukārt, otrais spēlei netika pieteikts. Nūjas šonakt krustoja arī Ričarda Bernharda pārstāvētā "Jr. Blues" un Roberta Bļūgera "Ice Dogs" vienības. Uzvaru šajā mačā ar 4:2 izcīnija "Jr. Blues" vienība. Uzvarētaju rindās, Bernhards ar vienu metienu un divām soda minūtēm, savukārt zaudētāju rindās vārtus guva Bļugers, kuram arī seši metieni, divas soda minūtes un neagtīva lietderība -1.

NCAA turnīrā šonakt uzvaru guva Kārļa Čukstes pārstāvētā "Quinnipiac" Universitāte, kas ar 6:3 pieveica "Dartmouth" koledžas komandu. Čukstem šajā mača divi (1+1) rezultativitātes punkti, kā arī trīs metieni un zaudējums vienīgajā iemetienā. Citā mačā zaudējumu piedzīvoja Kristofera Binduļa pārstāvētā "Lake Superior State" Universitāte, kas ar 1:6 atzina "Michigan Tech" pārākumu. Bindulim šajā mačā negatīva lietderība -3. Savukārt uzvaru izcīnija Haralda Egles pārstāvētā "Clarkson" Universitāte, kas ar 5:2 pārspēja "RPI" vienību. Eglem šajā mačā divi (1+1) rezultativitātes punkti, kā arī pozitīva lietderība +2.

     [+] [-]

, 2016-11-12 14:44, pirms 8 gadiem
Interesanti, ka talantīgais hokejists Čukste mācās vienā universitātē ar talantīgo basketbolisti Paulu Strautmani.

     [+] [-]

, 2016-11-12 14:45, pirms 8 gadiem
Autors malacis, jo pieminējis mūsējos NAHLā

Noteikti jāpiemin, ka Žohovs šobrīd ir visa NAHLa rezultatīvākais hokejists, turklāt vidēji spēlē iekrāj 1,60 punktus

  +2 [+] [-]

, 2016-11-12 15:22, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Interesanti, ka talantīgais hokejists Čukste mācās vienā universitātē ar talantīgo basketbolisti Paulu Strautmani.
kas notiek, ja sakrusto talantīgu hokejistu un talantīgu basketbolisti? we want to know!

     [+] [-]

, 2016-11-12 15:31, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Autors malacis, jo pieminējis mūsējos NAHLā

Noteikti jāpiemin, ka Žohovs šobrīd ir visa NAHLa rezultatīvākais hokejists, turklāt vidēji spēlē iekrāj 1,60 punktus
Pēc pagājušās sezonas NAHL rezultatīvāko uzbrucēju, tādā pašā vecumā ar tādu pašu augumu kā pāraugušo nodraftēja 4. kārtā.
Eliteprospects.com - Todd Burgess

     [+] [-]

, 2016-11-12 16:27, pirms 8 gadiem
Šogad mums nesanāk viena no talantīgākajām u20 izlasēm kāda Latvijai ir bijusi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-12 19:32, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Top-3 noteikti, 94. gadi mums ir bijis vistalantīgākais gads, bet šiem ir visas iespējas viņus parspēt.
Atkarīgs, kas ir kritērijs, ko sasniedz 3-4 spilgtākās zvaigznes? Vai kāds ir izlases vidējais līmenis.