Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Muštukovs atgriežas sastāvā, Vasiļjevam rezultatīva piespēle

Didzis Rudmanis
Didzis Rudmanis

Muštukovs atgriežas sastāvā, Vasiļjevam rezultatīva piespēle
Ervīns Muštukovs
Foto: oik.dk

Zviedrijas Allsvenskan līgas kluba "Mora IK" pēc savainojuma sadziedēšanas atgriezies Ervīns Muštukovs, ar kuru vārtos komandai šovakar ar 4:2 izdevās pārspēt "IF Troja-Ljungby" vienību. Dažādās Eiropas līgās šovakar laukumā devās arī Herberts Vasiļjevs, Roberts Jekimovs un Zintis Nauris Zuševics.

Muštukovs atgriežas ar uzvaru

Mača pirmajā periodā neliels pārsvars piederēja "Mora IK" hokejistiem, kas to spēja atspoguļot arī uz rezultātu tablo, perioda otrajā pusē pirmos vārtus gūstot Anžem Kopitaram. Otrās trešdaļas ievadā pretinieki panāca 1:1, taču tad otros vārtus "Mora IK" labā guva Mikaels Vikstrands.

Trešā perioda ievadā Trojas hokejistiem vēlreiz izdevās panākt neizšķirtu. Mirkli vēlāk uzvaras vārtus guva Vikstrands, bet perioda vidū izšķirošo 4:2 panāca Daniels Vikstens, "Mora IK" svinot uzvaru.

Muštukovs komandas vārtos atvairīja 26 no 28 jeb 92,9 procentus pretinieku metienu.

Atgādināsim, ka pēc traumas sadziedēšanas Ervīns Muštukovs aizvadīja vairākas spēles "Mora IK" U-20 komandas sastāvā, pirms šovakar atgriezās vienības pamatsastāvā.

"Pinguine" izcīna pārliecinošo uzvaru

Herberta Vasiļjeva pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" šovakar ar pārliecinošo 5:1 pārspēja Manheimas "Adler" vienību. Vasiļjevs asistēja mača uzvaras vārtu guvumā, kad pirmā perioda vidū rezultātu atklāja Boriss Blanks.

Latviešu uzbrucējam šis bija astotais (4+4) punkts desmit aizvadītajās spēlēs. Maču Vasiļjevs noslēdza arī ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

"SaiPa" piedzīvo zaudējumu

Neveiksmi šovakar piedzīvojusi Roberta Jekimova pārstāvētā "SaiPa", kas ar 1:2 atzina "KalPa" pārākumu. Vienīgos vārtus "SaiPa" labā guva Jekimova maiņas biedrs Ville Koho. Latviešu uzbrucējs uz laukuma pavadīja 15:42 minūtes, to laikā izdarot divus metienus pa pretinieku vārtiem.

Grācai neveiksme pagarinājumā

Zaudējumu papildlaikā šovakar piedzīvojusa Zinta Naura Zuševica pārstāvētā Grācas "99ers", kas ar 3:4 piekāpās Lincas hokejistiem. Uzvaras vārtus linciešu labā guva Maiks Vilets. Latviešu spēlētājs mačam tika pieteikts vien kā 13. uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
stats.swehockey.se
Offizielle Webseite der Deutschen Eishockey...
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga
Erste Bank Eishockey Liga - Austria

     [+] [-]

, 2012-10-13 02:16, pirms 12 gadiem
Zuševicam jāpacenšās, jo kā uzbrucējs(LW/C) ar 0+1 statistiku 11 spēlēs, viņš ilgi nepaliks tajā komandā.. pietam esot kā leģionārs vēl!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-13 03:28, pirms 12 gadiem
Austrijā jaunieši līdz 21 gadam neskaitās leǧionāri + paskaties uz viņa dzimšanas gadu. Pie tam ja Sabres zvaigzne Vaneks nebūtu pievienojies Gracai Zuševics turpinātu spēlēt 4. Maiņā.