Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam pieci metieni, Smirnovam 18% iemetienos, Kalnam precīzs bullītis

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ķēniņam pieci metieni, Smirnovam 18% iemetienos, Kalnam precīzs bullītis
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) šovakar zaudējumus piedzīvojušas latviešu pārstāvētās komandas, Ronalda Ķēniņa "Lausanne" ar 1:3 zaudējot "Fribourg-Gottéron", kamēr cita uzbrucēja Denisa Smirnova Ženēvas "Servette" ar 2:3 atzīstot "Bern" pārākumu.

Ķēniņš uz laukuma pavadīto 19 minūšu laikā veica piecus metienus pa vārtiem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu -1, Lozannas vienībai nespējot turpināt četru uzvaru sēriju un ar 34 spēlēs iekrātiem 53 punktiem saglabājot piekto vietu.

Savukārt 20 gadus vecais Smirnovs 14:37 minūtēs spēja uzvarēt divos no deviņiem (18,18%) iemetieniem, nespējot palīdzēt "Servette" komandai turpināt septiņu panākumu sēriju. Ženēvieši ar 65 punktiem 36 mačos kopvērtējumā dala 1. - 3. pozīciju ar "Zug" un Cīrihes "Lions".

Savukārt Lielbritānijas Elites hokeja līgā (EIHL) uzbrucējs Egils Kalns realizēja pēcspēles metienu, palīdzot Dandī "Stars" ar 5:4 pieveikt Gildfordas "Flames". Gūtā uzvara ļāva Skotijas vienībai ar 34 spēlēs sakrātiem 26 punktiem pakāpties uz astoto pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...