Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkala vārti mazākumā neglābj no neveiksmes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dzierkala vārti mazākumā neglābj no neveiksmes
Mārtiņš Dzierkals
Foto: TC Media/Jean-François Vachon

Kvebekas Junioru hokeja līgā zaudējumus piedzīvojušas latviešu pārstāvētās komandas, bet Mārtiņš Dzierkals izcēlās ar vārtu guvumu.

Čempione "Rouyn-Noranda Huskies" duelī pret vienu no līgas vājākajām komandām "Moncton Wildcats" iedzinējos nonāca pirmās trešdaļas beigās, tomēr 22. minūtē izdevās izvirzīties vadībā. Mazākumā izcēlās Mārtiņš Dzierkals, kurš guva 11. vārtus 17 spēlēs un izcēlās otro reizi pēdējos piecos mačos.

Tomēr uzvarai ar to nepietika, jo laukuma saimnieki beidzamajā trešdaļā divas reizes iekrita pretuzbrukumos – vispirms viens pret trim, pēc tam arī viens pret diviem. Beigās zaudējums ar 3:4, tomēr "Huskies" ar 28 punktiem joprojām atrodas pirmajā vietā.

Dzierkala kontā arī trīs metieni pa vārtiem, divi spēka paņēmieni un neitrāls lietderības koeficients, jo viņš atradās laukumā, kad pretinieki guva divus vārtus, tostarp uzvaras pusotru minūti līdz pamatlaika beigām. Tomēr latvietis tika atzīts par mača otro zvaigzni.

Neveiksmi cieta arī "Acadie-Bathurst Titan", kas izbraukumā ar 3:6 zaudēja "Quebec Remparts". Atkal neizdevās noturēt pārsvaru – lai gan pirmā trešdaļa tika pabeigta ar 2:0 pārsvaru, otrajā ielaisti pieci vārti. Komanda atrodas 15. vietā 18 vienību konkurencē.

Rodrigo Ābols izcēlās ar diviem metieniem un septiņiem uzvarētiem iemetieniem (no 17). Pēdējās četrās spēlēs viņa kontā viena rezultatīva piespēle.